ŻYCZENIA SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich forumowiczów. Mam prośbę dotyczącą właśnie życzeń powrotu do zdrowia. Chciałabym po włosku napisać do znajomego (który przeszedł operację): "jak się czujesz po operacji? życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia i wszystkiego dobrego. Mam nadzieję, że się niedługo spotkamy". Będę Wam bardzo, bardzo wdzięczna. ps. tylko nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki, bo już ją przejrzałam i jak do tej pory nikt nie miał takiego problemu... Dzięki za pomoc :)
Salve.Come stai dopo l'operazione? Ti auguro il veloce ritorno alla salute e tutto buono. Spero che fra poco c'incontreramo. Karina, wiesz tak po nocy to nie jestem pewna..moze ktos przetlumaczylby w inny sposob
Wielkie dzięki. Wiem, że jest późno... Sms-a i tak wyślę rano, więc może jeszcze ktoś się dopisze :)
*un veloce, tutto il bene, c'incontreremo.
A może macie jeszcze jakieś propozycje? Podoba mi się tekst Stokrotki. Macie do niego jakieś uwagi? Dzięki za odzew Massi. Szkoda tylko, że twoje życzenia są troszkę zbyt lakoniczne. A może coś jeszcze do nich dodać?
Karina, to co napisał Massi, to nie są osobne życzenia, ale poprawki do tekstu Stokrotki.
dzięki. Nie zoreintowałam się... Ale ze mnie baran ;)
Ja spod znaku byka jestem, miło mi.:)
ja co prawda wodnikiem jestem, ale jak widzisz, we włoskim - kompletny baran... ;) dopiero zaczęłam przygodę z tym językiem. Mam nadzieję, że kiedyś i ja będę mogła tu komuś pomóc... :))
A może coś jeszcze do nich dodać?
Tra gli altri 'Ti auguro una pronta guarigione' o 'Riprenditi presto!' ;-)
Dzięki za pomoc. Wiedziałam, że można na Was liczyć. :*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Ogłoszenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia