Kierowany motywami natury osobistej, i nie dysponujac wystarczajaca iloscia czasu, radze im co nastepuje. W zwiazku z tym, ze pojawilem sie w Mediolanie dwa razy, i majac doczynienia z osobami malo odpowiedzialnymi, przyjezdzajac z Perugi, po tym jak obejrzala i wyprňbowala mňj samochňd, oznajmila, ze nie posiada wymaganej kwoty pienieznej, a druga, z Mediolanu, nie stawila sie na spotkanie..
Dlatego musi on zrobic tylko przelew na swoje nazwisko, wstawiajac co nastepuje:
Western Union Trasferimento dei Soldi (przeniesienie pieniedzy).
Musisz tylko znalezc najblizsza agencje Union i isc tam z twoim najlepszym przyjacielem. Twňj przyjaciel bedzie nadawca, a odbiorca w mediolanie, bedziesz ty.
Chce byc pewien na 100%, ze bedziesz w Mediolanie, dlatego, ze bedziesz musial odebrac nadane pieniadze.
Ja przebywam obecnie w Anglii, ale jak tylko otrzymasz pokwitowanie od Western Union, wrňce do mediolanu, zeby zakonczyc transakcje. Musze zobaczyc pokwitowanie.
Juz bedac pewnym jego przyjazdu, kupie bilet lotniczy do Mediolanu.
Czyli, po przeslaniu pieniedzy, musi przeslac mi pokwitowanie z Western Union na mňj adres mailowy.
Jesli wyraza pan zgode, przetrzymam samochňd dla pana, a, po dostarczeniu mi pokwitowania z Western Union, najdalej w ciagu 2 dni przybede do Mediolanu na spotkanie.
Kiedy ty przyjedziesz do Mediolanu, udamy sie do mechanika, w celu przejrzenia samochodu i stwierdzenia czy wszystko jest w porzadku, jak tez udamy sie na policje, w celu wykluczenia, ze samochňd mňglby pochodzic z kradziezy.
Przeniose dokumentacje samochodowa na twoje nazwisko, po czym pňjdziemy do Western union odebrac pieniadze, wyslane przez twojego przyjaciela.
Jesli masz jakies watpliwosci, pozbadz sie ich, zapewniam cie, ze samochňd jest
w doskonalym stanie, jak nowy.
Oczywiscie oddam ci pieniadze za przeslanie kwoty bankowej.
W razie watpliwosci, dzwon do mnie, bez wahania, kiedy tylko chcesz.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Agosto