proszę na wloski 'moja droga,Iza pisała ze zrezygnowałas z przyjazdu do Polski,bo koszty duze,przeciez ja obiecałam pokryc koszty podrozy powiedz tylko na kiedy kupic bilety?
Mia cara, Iza ha scritto che avevi rinunciato all'arrivo in Polonia perché le spese del viaggio erano troppo alte. Ma io ho promesso di pagare tutto. Dimmi solamente per quale termine faccio i biglietti
dusia*
01 gru 2007
Slicznie dziękuje...
dusia*
22 gru 2007
Pilnie prosze o tłumaczenie "przykro nam ze miałes taki wypadek ale chyba ktos czuwa nad tobą i twoją rodziną.Wracaj do zdrowia i do domu.Zycze wam spokojnych swiąt i załuje
bardzo ze nie spędzimy ich razem...
inf.2
22 gru 2007
Ci dispiace per il tuo incidente, ma si vede c'č chi protegge te e la tua famiglia. Rimettiti presto e torna a casa. Vi faccio tanti auguri di un tranquillo Natale, e mi dispiace che non possiamo passarlo insieme...
dusia*
22 gru 2007
dziękuje bardzo i proszę jeszcze o jedno zdanko 'witaj jesteś juz w domu,a nasza M.nie dojechała do Polski,P.miał wypadek na peronie i jest w szpitalu ala dzięki Bogu cudem wyszedł z tego cało'.
azuka24
22 gru 2007
Salve! sei già a casa ?...il nostro M. non è venuto in Polonia, P. ha avuto un incidente sul binario ed è in ospedale ma grazie a Dio per miracolo è tutto intero
martuniaL
22 gru 2007
.il nostro M. non è venuto in tu byla mowa o naszej M. wiec bedzie
la nostra M. non e venuta in
azuka24
22 gru 2007
no tak nie zauwazylam ;)
dusia*
23 gru 2007
dziękuje pięknie!!!
dusia*
15 kwi 2008
Proszę na włoski; czesc dawno nie pisalam i bardzo tęsknie juz za tobą,chcialam ci podziękowac z sliczny prezent ktory przekazała mi Monika,wiem ,ze bylas w necie ale nie spotkalysmy się, Monika jest w Polsce wiec moze wejdz jszcze kiedys do neta to porozmawiamy .
ciao, č da tanto che non ti scrivo, mi manchi molto, vorrei ringraziarti per il bellissimo regalo che mi ha consegnato Monica, so che stavi sul net ma non ci siamo incontrate, Monica adesso č in Polonia, allora vieni qualchevolta sul net che parliamo
dusia*
15 kwi 2008
dziękuje bardzo
dusia*
19 kwi 2008
proszę jeszcze to zdanko ; jutro mnie nie będzie więc może w inny dzien ,powiedz tylko kiedy'
dusia*
19 kwi 2008
prego..........
azuka24
19 kwi 2008
Jutro mnie nie będzie więc może w inny dzien ,powiedz tylko kiedy'
Domani non ci sarò,allora magari un altro giorno ma dimmi tu solo quando
dusia*
19 kwi 2008
grazie...
dusia*
27 kwi 2008
Bardzo prosze jedno zdanie na wloski; dzis nie moge jestem na weselu ,w niedziele 1 maja czekamy na ciebie '
umbryjka
27 kwi 2008
Oggi non posso. Sono stata invitata alle nozze. Domenica il 1 maggio ti aspettiamo.