jak przetlumaczyc

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
co do Suppi oczywiście
myslisz ze brak pracy tlumaczy te stany napiec emocjonalnych? bo ja nie sadze,mysle ze to osobowosc: choleryk
Choleryk (gr. chole - „żółć") - to człowiek wybuchowy, o silnych i szybko powstających reakcjach uczuciowych; odznaczający się dużą energią życiową i brakiem opanowania. Reakcje choleryka są niewspółmierne do bodźca. Fizjologiczną podstawę temperamentu choleryka stanowi silny, niezrównoważony (przewaga procesu pobudzania nad procesem hamowania) typ układu nerwowego. Co do mnie to jestem :sangwinikiem
Ja o pudelku, ty o zapalkach, jak zwykle..byleby tylko cos paplac. Ja o samodzielnych odpowiedziach, ta o cenzurze..
wez, kobieto idz juz lepiej poczytaj, skoro tak ci sie podoba, choc w mojej opinii to jednak pisanie sprawia ci wiecej radosci, szczegolnie bzdur.
heh, a już taki spokój był na forum... Suppi, aleś Ty pretensjonalna....
no wlasnie byl sopkoj. a jak sie udala imprezka? udalo ci sie wplesc w polskie zdnaia jakies nowe, nie uzyte wczesniej wloskie slowka?
a wiecie, ze odpowiednikiem slowa "pretensjonalna" sa rowniez slowa :kabotynka kicz,gniot,popisowosc,minoderia /minoderia: wdzięczenie się, mizdrzenie się./

Etym. - fr. minauderie 'jw.' z minauder 'wdzięczyć się' od mine,
a mi na grype zoladkowa.
no wlasnie byl sopkoj. a jak sie udala imprezka? udalo ci sie wplesc w polskie zdnaia jakies nowe, nie uzyte wczesniej wloskie slowka?
Suppi nie komentuj o nauce Włoskiego skoro sam ledwie nim się posługujesz]
jak nie wiesz o co chodzi, to sie nie wtracaj inf. nie czepiam sie niczyjego wloskiego.
a jesli twierdzisz, ze sama sie nim ledwo posluguje, zapraszam do poprawiania moich bledow w tlumaczeniach.
inf to chodzi o to, ze Suppi krytykuje mnie za wplatanie czasem włoskich słówek ;) swoją drogą, Suppi, już przecież wałkowałyśmy ten temat. Nie pamiętasz?? To przypomnę http://www.wloski.ang.pl/ile_placicie_26151.html stanęło mniej więcej na tym, że nie umiesz się porządnie wysłowić ani po polsku, ani po włosku... więc może weźmiesz się w końcu do nauki i przestaniesz zaśmiecać forum? Wyjdzie to na dobre i Tobie i nam.
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa