Ciao cara,innanzitutto come stai?Scusami se per tutto questo tempo non ti ho scritto ma il lavoro mi ha tenuto molto impegnato ma adesso finalmente ho un pň di giorni di riposo per le feste.In questi ultimi tempi sono stato quasi sempre a Roma visto che dove abito ha giŕ nevicato e fŕ un gran freddo.Tu che mi racconti? Al lavoro tutto bene? Appena posso ti mando qualche foto mia e di Luigi,anche se per i nostri impegni non ci vediamo quasi piů.Faccio a te e alla tua famiglia tanti auguri di Buon Natale con la speranza che nel nuovo anno si trovi il modo per incontrarci.ti mando un grande bacio e abbracciami la tua amica
BUON ANNO!!!
Cześć kochana, przede wszystkim jak sie masz?Przepraszam cie za ten cały czas kiedy nic do ciebie nie pisałem ale praca bardzo mnie zajmowała(zajmowala mi dużo czasu) ale teraz nareszcie mam kilka dni odpoczynku na Święta.W ostatnim czasie(ostatnich dniach) prawie cały czas byłem w Rzymie widzisz że gdzie ja mieszkasz padał śnieg i jest bardzo zimno. Ty co mi opowiesz? W pracy wszystko dobrze?Jak tylko będę mógł prześle Ci zdjęcie moje i Luigi,teraz przez nasze obowiązki nie widzimy(widujemy się) prawie wcale.Składam dla Ciebie i całej twojej rodziny życzenia Wesołych Świąt z nadzieją że w nowym roku znajdzie się sposób żeby się spotkać.Posyłam ci dużego buziaka i uściskaj mi twoją przyjaciółkę.