Tłumaczenie!

Temat przeniesiony do archwium.
Dziewczyny jek mozecie to prosze! Anch io penso continuamente senza sosta credo che questo si ciama amore ... una coppia senza amore e come un bicchiere bucato Io riempi ma rimane sempre vuoto... ti amo ti aspetto a cuore aperto! Ps.cos e malato senza speranza e non ce la fai piu con tutto questo... la nostra storia o il tuo?
certo cara mi faccio riguardo a scriverti -napewno kochana pisze ci ostroznie - prosze o poprawne tlumaczenie bo ja chyba namieszalam i to nie ma sensu
Anch io penso continuamente senza sosta credo che questo si ciama amore ... una coppia senza amore e come un bicchiere bucato Io riempi ma rimane sempre vuoto... ti amo ti aspetto a cuore aperto! Ps.cos e malato senza speranza e non ce la fai piu con tutto questo... la nostra storia o il tuo?

Ja tez ciagle mysle nie zatrzymujac sie. Mysle ze to nazywa sie milosc. Para bez milosci jest jak pekniety-dziurawy kieliszech. Wypelniasz go ale ciagle pozostaje pusty. Kocham Cie i czekam na ciebie z otwartym sercem.
Zle cos przepisalas w kazdym razie wydaje mi sie ze mialo byc cosi. To jest chore, bez nadzieji. Nie dasz juz rady z tym wszystkim. Nasz zwiazek czy Twoj?
Continuamente nie oznacza ciągle tylko nieustanie, bezustannie. Przysłówek ciągle to jest in continuazione, albo di continuo frequentemente continuamente in continuazione più volte (da usare con attenzione) Sovente è corretto, ma effettivamente meno usato dell'abusato spesso!
Dzieki lenaaaa nie moge zebrac sie zeby napisac ci ten list, ale napisze!!
Przepraszam Cie za ostatniego esa nie powinnam była pisac to co napisałam, ale nie wiedziałam ze sie z kims spotykasz to sie juz nie powturzy całuje mocno pa!
Bardzo prosze o tłumaczenie!!
Przepraszam Cie za ostatniego esa nie powinnam była pisac to co napisałam, ale nie wiedziałam ze sie z kims spotykasz to sie juz nie powturzy całuje mocno pa!

Scusami per l'ultimo messaggio,non avrei dovuto scrivertelo ma non sapevo che frequentavi qualcuno. Non capitera' mai piu'. baci, ciao
Dzieki Lenaaaa jestes kochana!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę