Bardzo prosze...niech ktos mi pomoze...przetlumacz

Temat przeniesiony do archwium.
Kiedy bylam dzieckiem to spedzlam duzo czasu z rodzina w domu na wsi. Jak kazdy uwielbialam gry i zabawy z innymi dziecmi.Szczegolna radosc sprawialy mi chwile spedzone z moja starsza siostra, ktora zadko miala dla mnie czas.Ukladala ze mna puzzle, rozwiazywala zagadki dla dzieci, plotla warkoczyki. Od dziecka kochalam rowniez zwierzeta, glownie male kotki i pieski. Zajmowalam sie nimi troskliwie i bardzo sie do nich przywiazywalam. Swoje dziecece lata wspomonam bardzo milo i czasem wiele bym oddala zeby do nich powrocic. A teraz z kolei bardzo kocham male dzieci
Blagam pomocy...
Kiedy bylam dzieckiem to spedzlam duzo czasu z rodzina w domu na wsi. Jak kazdy uwielbialam gry i zabawy z innymi dziecmi.Szczegolna radosc sprawialy mi chwile spedzone z moja starsza siostra, ktora zadko miala dla mnie czas.Ukladala ze mna puzzle, rozwiazywala zagadki dla dzieci, plotla warkoczyki. Od dziecka kochalam rowniez zwierzeta, glownie male kotki i pieski. Zajmowalam sie nimi troskliwie i bardzo sie do nich przywiazywalam. Swoje dziecece lata wspomonam bardzo milo i czasem wiele bym oddala zeby do nich powrocic. A teraz z kolei bardzo kocham male dzieci
quando ero bambina passavo tanto tempo con la mia famiglia a casa in campagna. Come ognuno amavo giocare con altri bambini. I momenti passati con mia sorella maggiore mi rendevano particolarmente felice, lei pero' raramente aveva tempo per me. Lei faceva puzzle con me, aiutava a scogliere gli indovinelli per i bambini, faceva le treccine. Da bambina amavo anche gli animali, sopratutto i piccoli gattini e cagnolini. Mi prendevo cura di essi e mi sono legata molto ad essi. Ricordo la mia infanzia con un grande piacere e a volte darei tanto per poter ritornare indietro. Ora da grande amo tanto i bambini.
rany niewiem jak Ci dziekowac!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIEKUJE OGROMNIE!!