*****Praca Emilia Romagna ,Bolonia,Ferrara itd****

Temat przeniesiony do archwium.
Wpisujcie prosze tylko oferty z tego regionu zeby sie nie zrobil balagan:)))
Oczywiscie zachecam do zakladania podobnego postu ze swoim regionem w ktorym sie znajdujecie:)))
Co to w tym regionie nie ma nikogo??
www.jobrapido.it tam wpisujecie region lub miasto jakie was interesuje i zawod, polecam!
Dzieki Aneta ale agencje juz zostaly wymienione w innym poscie chyba wszystkie:))Tutaj wpisujmy prace jaka sami mozemy komus polecic:))
Ach to przepraszam, zle zrozumialam temat. Jak bede miala cos do zaoferowania to sie tu zglosze:-) Pozdrawiam
Cesenatico.Praca na polu namiotowym od Maja.
Odpowiem na maila.
Lub cempingowym.
Moze napisz dla ilu osob ???Co maja robic,po ile godzin??
JEzeli nie chcesz publicznie to podaje meila [email]
Krzys i jak napiszesz cos wiecej o tej pracy??
Sorry.sie troche zakrecilem.
To jest sprzatanie domkow, chyba zarobek okolo 700 euro na miesiac plus mieszkanie i wyzywienie.Potrzeba 5 osob.Szczegoly sa dostepne pod numerem telefonu.Uwaga to nie jest zadna moja oferta, slyszalem, ze jest taka praca i ze szukaja chetnych.Numer podam kazdemu kto napisze na mojego maila [email]
Offro lavoro immediato a tecnici di computer in tutta italia.
rispondete subito. disponibilita immediata.. urgente

[email]
A i taka mala prosba nie wpisujcie ogloszen z gazet bo chyba kazdy moze sobie sam znalezc:))TYlko cos co wy mozecie polecic:)
Czyli wracacie do kraju ktos jest potrzebny na wasze miejsce,pracujecie u Wlocha on potrzebuje osoby do pracy itd.:))))
A i oczywiscie tylko region Emilia Romagna:)))))))))))
Nie wiem czy do mnie ta aluzja... Wiec te ogloszenie jest mojego meza, nie z gazety i poszukuje osob w calej Itali, rowniez w Bologni... Pozdrawiam
Nie to nie do ciebie :))
Tylko tak na przyszlosc napisalem zeby kazdy wiedzial:))
A powiedz cos wiecej na temat tej pracy jakie warunki i gdzie dokladnie jakie miasta na polnocy:)
Podalam maila do mojego meza bo ja nie bardzo interesuje sie ta jego praca... Wiem tylko ze poszukuje na calym terenie wloch, rowniez sardygna(nie wiem jak to sie pisze!) :)) Jak ktos jest zainteresowany to niech pisze maile. Moj maz napewno szybko odpisze :) Pozdrawiam
Dzieki za obszerne wyjasnienie oczywiscie pisac w jezyku wloskim maz jest Wlochem:))))
Tak maz jest wlochem :)
witaj mozesz mi podac nr tel tej pracy? a i napisz odrazu czy dogadam sie z nimi po polsku? to jest moj e-mail [email] z gory dziekuje
Witaj! mam pytanie,kogo Twoj maz poszukuje? jestem z Bolonii.Prosze odp mi na e-maila lub na gg
[email] gg-1[tel]wielkie dzieki
[email]
Chyba juz ci podala kolezanka wszystko co wie jak sie chcesz dowiedziec czegos wiecej pisz na meila do jej meza jest wyzej:))
sandrusia6 czy oferta o której była mowa jest nadal aktualna??? Minęło sporpo czasu dlatego pytam:) dziękuję za odp.
Witaj! no wlasnie tez chcialam sie dowiedziec i czy tez dla kobiet czy tylko dla mezczyzn?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia