z włoskiego na polski - mail

Temat przeniesiony do archwium.
Anche io in questo periodo sono a casa per preparare gli esami...finora quelli che ho fatto sono andati molto bene:-)
Wow, tra poco allora conseguirai la patente!!!!!Quale auto guiderai???io guido la Fiat Punto, non so se in Polonia ci sono tante auto Fiat(auto di fabbricazione italiana)
Che lavoro inizi???io Marzo,Aprile, Maggio, Giugno fino a metà Luglio dovrò studiare tanto per conseguire la laurea a Settembre...però sto anche facendo molta palestra, perchè questa estate voglio dedicarmi al wind-surf!!!!!!
A Riccione/Rimini molto probabilmente farò qualche giorno di vacanza a fine Luglio...è sempre pieno di divertimenti laggiù!!!!!!!
Che onore fare la madrina ad un battesimo!!!!io non ho mai avuto l'onore di farlo..
Ja tez ostatnimi czasy siedze w domu i przygotowuje sie do egzaminow... dotychczas te, ktore mialem do zdania poszly bardzo dobrze :-) Wow, niedlugo bedziesz miala prawko!!!! Jakim samochodem bedziesz jezdzic? Ja jezdze Fiatem Punto, nie wiem czy w Polsce jest duzo Fiatow (samochodow wloskich)
Jaka prace zaczynasz? Ja w marcu, kwietniu, maju i do polowy czerwca bede musial uczyc sie, zeby obronic sie we wrzesniu... ale takze chodze czesto na silownie, bo w to lato chce pozeglowac!!!! W Riccione/Rimini w to lato prawdopodobnie pod koniec lipca, zrobie sobie kilka dni wakacji... tam zawsze jest pelno zabawy!!!!!
Co za zaszczyt byc chrzestna!!!! Ja nigdy nie mialem okazji dostapic tego typu zaszczytu..
usp, maly blad, bo wlasnie sobie uswiadomizam, ze zagle to chyba na lodce sa (??)
w kazdym razie chodzi o wind surfing :)
usp, maly blad, bo wlasnie sobie uswiadomilam, ze zagle to chyba na lodce sa (??)
w kazdym razie chodzi o wind surfing :)

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia