list na włoski

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przetłumaczenie-->

Witaj przyjacielu.
Znów muszę Cię przeprosić,ponieważ długo nie pisałam.Miałam mnóstwo zajęć w szkole,mam nadzieję,że to rozumiesz.
Rozmawiałam już z Anną o moim przyjeździe do Włoch.Wygląda na to,że wkrótce będziemy mieli okazję poznać się w realnym świecie.Nie wiem dokładnie kiedy przyjadę,ale na pewno w te wakacje.Anna obiecała mi także wyjazd na Sardynię,więc będziesz miał okazję pokazać mi tą piękną wyspę.Mam nadzieję,że do tego czasu uda mi się opanować język włoski w takim stopniu,że nie będziemy mieli problemu w tym,żeby się dogadać.
Powiedz co u Ciebie słychać,co robisz?Ja głównie się uczę,mało mam czasu na cokolwiek innego,czekam do wakacji,na szczęście to już niedługo.
Pozdrawiam Cię serdecznie,buziaki,Justyna
Ciao amico,
devo di nuovo scusarmi con te perché non ho scritto per molto tempo. Ho avuto molte lezioni a scuola, spero che tu capisca. Ho già parlato con Anna del mio arrivo in Italia. Sembra che presto avremo occasione di conoscerci nel mondo reale. Non so esattamente quando arriverò, ma sicuramente nelle prossime vacanze. Anna mi ha promesso anche un viaggio in Sardegna, così avrai occasione di mostrarmi questa magnifica isola. Spero che nel frattempo mi impadronirò della lingua italiana ad un livello tale da non avere problemi nel comunicare. Dimmi, che novità hai? Cosa fai? Io generalmente studio, ho poco tempo per qualsiasi altra cosa, sto aspettando le vacanze, per fortuna sono vicine. Ti saluto con affetto, baci, Justyna.
Dziękuję :*

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę