Prosze o pomoc jak najszybciej!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o pomoc na odpowiedzie na ponizsze pytania w jezyku wloskim.

Dove sei stato? Con chi ci sei stato? Quauto tempo ci sei stato? Che cosa facevi? Chi hai conosciuto? Quando sei tornato a Cracovia?

Pomózcie mi prosze!!!!!!!!!
przetłumaczyłam CI je w tamtym poście teraz co chcesz odpisać?
sadze, ze chodzi właśnie o to, żeby napisać gotowe odpowiedzi po włosko, czyli odrobić prace domowa za pannę clauduske :D
hahaha,pewnie,ze o to chodzi
Sono stato sulla luna con i miei più fedeli amici a quatro zampe Fido e Nilo. Sono stato per un anno intero. Ho fatto sacco di cose interessanti. Ho conosciuto parecchi tipi piuttosto strani. Da poco che sono tornato a Cracovia.

moze byc tak?
Cudnie.
Dziekuje bardzo a powiedz mi Aguś co to oznacza bo nie mam bladego pojecia:(
Bardzo dziekuje za odpowiedzi:)
Claudusia ti ho preso in giro czyli sobie zazartowalam i napisalam, ze....bylem na ksiezycu itp... ale jestes taka slodka, ze teraz to ci odrobie to zadanie juz na powaznie...
Sono stato in vacanza in Spagna. Ho trascorso lí una settimana. Ho nuotato in mare azzurro, ho giocato la palla canestro sulla spiaggia. Ho conosciuto tantissime persone nuove. Purtroppo dovevo tornare a Cracovia già da una settimana.
tlumaczenie: bylam w hiszpani na wakacjach. Spedzilem tam tydzien. Plywalem w blekitnym morzu i gralem w siatkowke na plazy. Poznalem wiele nowych osob. Niestety od tygodnia jak jestem w Krakowie bo musialem wrocic.

Daj mi znac jaka dostaniesz za to ocene?!
Masz zamiar odrabiać za wszystkich ich prace domowe? Szkoda. Miałam o Tobie inne zdanie.
Powiedzmy sobie szczerze i bez ogródek: aga-sole powinna za to dostać co najmniej pięć lat.:)
To ja a jakie mialas o mnie zdanie?
Odrobilam jej zadanie...dla jaj, ja juz dawno do szkoly nie chodze a i zdarzalo mi sie kiedys dawno temu zwalac i bylam bardzo wdzieczna wtedy...
mozesz zwalac ile chcesz ale jesli chcesz byc kims w zyciu to musisz liczyc tylko na siebie...
ona moze isc na latwizne bo ktos podpowie ale moze tez nauczyc sie sama...ile razy zwalilam cos bo kompletnie nie bylam w stanie zrozumiec(szczegolnie z matematykim pod koniec sredniej) ale te kilka razy nadrabialam potem wlasna praca...
wiec nie osadzajmy...
kazdy z nas pacuje na wlasna przyszlsc....
ja uwarzam, ze tak czy siak prawdziwa wiedza czlowieka i zdolnosci wyplyna na wierzch...
co tam, ze jej odrobilam zadanie, jedno jedyne, jestem pewna, ze jesli bedzie chciala nauczy sie jezyka...jesli nie to nie, chi se ne frega!!!

pozdrowionka dla ciebie
prawie robi roznice dziekuje, zbyt laskawy jestes!!! piec lat to niewiele! yes
kurde non dormiró stanotte
aga sole tu nie chodzi o twe prywatne zdanie/choc wyjatkowo zgadzam sie z toba :D/..ale to jest regula forum ,zarzadzenie administratora..a ty je łamiesz
>>>ale to jest regula forum ,zarzadzenie administratora..
Gaio moja droga, powiedz, co do k..wy nędzy może obchodzić administratora to, czy jakiś dzieciak odpisze zadanie?

Ma per favore.:)))
zasady sa po to zeby je lamac....

ja i tak jestem bardzo "grzeczna", nie to co Ty gaio i Prawie robi roznice, obydwoje was lubie baaaardzo lubie na swoj sposob! :)
jak juz piszecie dzieciakom te zadania , dodajcie cholerka 1 zdanie ,ze i ten nauczyciel moze tu zajrzec i znjadzie i bedzie klops dla dzieciaka...dodajcie to zdanie..wiecie jacy sa mlodziaki..brak im wyobrazni...nie wierza ze wpadna...
dwa razy lubie napisalam....oj tego vina in abbondanza!
ja jestem grzeczna,mam tylko za duza dziamdziaczke.. he he,ale za to walę szczerze...w oczy..kuchnia ilu wrogow juz sobie narobilam za to. he he
dziekuje bardzo:) Oczywiscie ze dam ci znac:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka