Proooszę na włoski przetłumaczyc;))

Temat przeniesiony do archwium.
Baaardzo Proszę, wręcz błagam o przetłumaczenie na język włoski. Tekst może wydać się troszkę dziwny, ale sytuacja dość dziwna jest...

Oto tekst:

"Cześć. Wiem, że mnie nie znasz. Byłam we Włoszech na wakacjach, dokładnie w Bardze i widziałam kilka razy chłopaka z filmiku "Barga show". Mam wielką prośbę, jeśli znasz Alessandra Pele[?] mógłyś podać mi jakiś namiar, tzn nick na Windows Live Messenger, albo e-mail, z resztą cokolwiek. Bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam ;)"
Ciao, so che tu non mi conosci. Sono stata in Italia durante le vacanze, esattamente a Barda e qualche volta ho visto un ragazzo di film "Barga show". Ti posso chiedere un favore. Se conosci Alessandro Pela, potresti darmi qualche suo contatto per esempio il profilo o nick su Windows Messenger o la sua e-mail o qualsiasi altra cosa. Ti sarò grata. Ti saluto.
Ciao.So che nn mi conosci.ho fatto le mie vacanze in italia,a Barga esattamente e delle volte ho visto ragazzo di un film Barga show.Mi faresti un piacere?se conosci Alessandro Pelle e sai come contattarlo,forse tramite windows messenger o e mail o qualsiasi contatto me lo daresti?ti sarei molto grata.ti saluto
Dziękuuujee ;***

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia