WAZNE ! Przetłumaczcie !!!!! Plissss

Temat przeniesiony do archwium.
jestem osoba poczatkujaca nauke włoskiego mam prożbe kto mi napisze na włoski ! Wyślij mi swoje zdjecie ? jak to przetłumaczyć ?! pliss pomóżcie
Manda mi la tua foto
Dziekuje ci bardzo !!!
non ce di che(nie ma za co)
hejka mam prośbę mógłbyś mi to przetłumaczyć?
Vorrei solo che il mio magico sogno si avverasse, che tutto sia perfetto come nei miei pensieri, ma questo č forse chiedere troppo, perň non voglio arrendermi, fin dal primo momento sono rimasto colpito da te non permetterň alla mia mente di dimenticarti. (ti ho spedito un piccolo pensiero quando ti arriva mi avvisi ok?)
Chcialbym tylko zeby moj magiczny sen sie spelnil,zeby wszystko bylo perfekcyjne jak w moich myslach,ale to moze jest pytanie o zbyt wiele,ale nie chce poddac sie, od pierwszej chwili zostalem zauroczony(trafiony)Toba (od Ciebie) nie pozwole moim mysla zapomniec Ciebie./Wyslalem Ci mala mysl (maly upominek)kiedy do Ciebie dotrze zawiadomisz mnie ok?)
wielkie dzięki... mogę Cię jeszcze prosić o krótką odpowiedz na ten list?
przepraszam ze się wtrące ale nie orientuje się może ktoś jak są "zawody sportowe" i "skok w dal"?
nie moge odpisywac na czyjas korespondencje wlasnymi slowami.Napisz co chcialabyc(bys)odpisac i ewentualnie Ci pomozemy.
hejka... cZy może mi przetłumaczyć ten tekst:
"To nie poddawaj się... nie zapominaj... spraw by ten sen się spełnił! dobrze poinformuję Cię, ale co takiego wysłałeś?"
una gara-zawody sportowe
non ti arrendere...non dimenticare...faccia che quell'sogno si avveri!
si, ti informerò, ma che cosa hai mandato?

do poprawki pewnie a moze i nie...
Non ti arrendere ..non dimenticare..fai il tutto possibile che il tuo sogno si possa avvertire.Certo ti faccio sapere tutto,ma che cosa mi avevi mandato(spedito)?
Bardzo Wam dziękuje...
przepraszam mialo byc oczywiscie avverare
Dzieki... czy mogę jeszcze kiedys liczyc na Twoją pomoc?
oczywiscie :)
a mogę liczyć na twój nr gg lub cos zebym mogła się z Tobą porozumieć... bo z pisaniem po włosku to mam problemy;/
niestety tu nie moge korzystac z gg,jedynie ze skype albo messenger.
a mogłabyś mi podać nr? jestes za granicą?
tak,jestem we Wloszech.Messenger: [email]
wielkie dzięki ... to jak będe potrzebnowała pomocy mogę liczyć na Ciebie? ja wróciłam tydzień temu z Włoch i brakuje mi słońca bo tu pada;/ pozdrawiam i dzięki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia