prosba o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
przez cale popolunie zastanawam sie nad nasza rozmowa na chacie i doszlam do wniosku ze nie masz ochoty dalej ze mna utrzymywac kontaktu,a na dodatek wypisales mnie z listy przyjaciol.bylo mi milo z toba porozmawiac
prosze o przetlumaczenie
i nie bede sie tobie dalej n arzucac
prosze,prosze przetlumaczenie
Mam ten sam problem xd potrzebuje przetłumaczenia ;d
czy byly ktos kto by mi ten teks przetlumaczyl
PROSZE
jeżeli rozmawiacie z nimi na chacie, to może użyjcie języka, którym się z nimi porozumiewacie. Na pewno ZROZUMIEJĄ.
ja z nim gadam na czacie po angielsku i po niemiecku ale bym chciala mu tez napisac po wlisku,wiec prosze przetlumaczyc mi tez teks.PROSZE
per tutto pomeriggio sto pensando sul discorso che abbiamo fattosu chat,e sona arrivata a conclusione he non hai intenzioni mantenere la nostra conoscenza,perfino mi hai cancelato dalla lista degli amici.MI piacerebbe parlare con te
fatto su
no i wpisales mnie jeszcze na czarna liste
a jak napisac przez cala niedziele
przez cale popoludnie mysle nad dyskusja jaka mielismy na czacie i doszlam do wniosku ze nie asz zamiaru podtrzymywac naszej znajomosci, nawet skasowalas mnie z lsty przyjaciol. Chcialbym rozmawiac z toba
per tutta la domenica
w ostatnim zdaniu chodzilo mi:milo bylo mi z toba poczatowac
i jeszcze jedno zdanie:
wpisales mnie jeszcze w czarna liste, bo emaile te ktore tobie wczoraj wyslalam by skasowane
prosze mi to jeszcze przetlumaczyc
Ale po co się tak narzucać. Naprawdę nie masz większych problemow, niz to, ze jakiś Włoch z chatu wpisał Cię na czarną listę i myślisz o tym przez całe popołudnie...???!!!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia