Bardzo proszę o tłumaczenie Pilna Sprawa :\

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
VENDO A MALINCUORE PER CAUSA INUTILIZZO E FAMILIARE CBR 929 FIRE-BLADE ANNO 2000 KM 27.846 ORIGINALI!!! RIPETO ORIGINALI!!! E SE PER CASO AVETE DEI DUBBI VI DICO CHE QUESTA MOTO E TUTTA TAGLIANDATA HONDA SUL SUO APPOSITO LIBRETTO!!! LA MOTO E TAGLIANDATA REVISIONATA E BOLLATA FINO A GENNAIO 2009 GOMMATA AL 70% SIA DAVANTI CHE DIETRO MAI INCIDENTI NE CADUTE!!! GLI SONO STATE SOLO MODIFICATE LE CARENE ANTERIORI CON FARO AD OCCHIO DI BUE OMOLOGATO IN QUANTO ORIGINALE A ME NON PIACEVA!!! DI CONSEGUENZA NON DISPONGO DELLA SUA PARTE ORIGINALE LA VENDO NELLO STATO IN CUI SI TROVA!!! POSSEGGO SOLO LO SCARICO SUO ORIGINALE!!! ORA TORNIAMO AGLI ACCESSORI CHE CONTIENE: SCARICO IN CARBONIO PORTATARGA REGOLABILE CON MODIFICA AL SOTTO CODA, FRECCE IN CARBONIO SIA DAVANTI CHE DIETRO TAMPONI PARATELAIO GAS RAPIDO PER ESSERE PIù VELOCE IN USCITA DI CURVA CUPOLINO PLEXI GLASS SPECCHI IN CARBONIO ECC, NEL PREZZO REGALO ANCHE UN CODONE MONOPOSTO DAL VALORE DI 230 EURO NUMERATO SEMPRE 111 COME LE CARENE ANTERIORI!!!! ASTA A PARTIRE DA 2300 EURO NON EFFETTUO SPEDIZIONI MA SOLO RITIRO IN ZONA PER INFO.
sprzedam z przykroscia(z powodu nieuzywania i problemow rodzinnych);cbr 929 fire-blade rok 2000,km 27 846 oryginalnych!!Powtarzam oryginalnych!!Jesli przypadkiem macie watpliwosci,dodam,ze ten motor ma caly przeglad w hondzie na ksiazce przegladowej!!Motor jest przegladany i oplacony do stycznia 2009roku!!!Opony ma na 70%.Bezwypadkowy!!!Zmienilem tylko careny(nie wiem co to)przednie ze swiatlem na srodku,niebieskim homogolacyjnym,gdyz oryginalne nie podobalo mi sie!!!Nie mam oryginalnego.Wrocmy do tego co ma motor:rura wydechowa karbonowa,tablice rejestracyjna z regulacja,kierunkowskazy karbonowe przednie i tylne,stabilizatory przeciwwypadkowe,szybki gas na wyjscie z zakretu,kupulka plexi glass,lusterka karbonowe,itd.W cenie oddam takze tylny dlugi blotnik(kosztowal 230euro,o numerze 111 jak przedni.Aukcja od 2 300euro.Motor bedzie do odebrania osobiscie na miejcu(takze jakiekolwiek informacje).
Careny to są owiewki motocykla. Dziękuję fragolino ponownie ;) Powoli staważ się będę twoim dłużnikiem he he. Mieszkasz w Polsce czy we włoszech?
A można jeszcze to prosić? 3 zdania ;)
cbr 954 naked pronto da vernicare, catena, corona e pignone nuovi, gomme 80 %, vendo con terminale originale e uno arrow,. occasione per appassionati modifiche.... buona asta a tutti. disponibili altre fotografie nel dettagliop che invierò a chi interessato
Czesc,fajnie jest komus pomoc...a przy okazji naucze sie czegos o motocyklach.. :)).ucieklo mi slowo owiewka.Jestem we Wloszech.
cbr 954 naked gotowy do malowania,lancuch,korona i kolo zebate nowe,opony na 80%.Sprzedam z oryginalna rura wydechowa-koncowa i jednym arrow(? -strzalka?).Okazja dla milosnikow zmian....milej aukcji wszystkim...Mozliwe sa takze inne zdjecia szczegolowe,ktore wysle zainteresowanym.

Pozdrowionka.
ARROW to nazwa firmy prod. tłumiki ;) Ale też strzałka ;) Mam pytanie a nie znasz kogoś kto chce sprzedac jakieś moto najlepiej sportowe? Najlepiej północne włochy chyba że mieszkasz na samym południu ;) Dziękuję za tłumaczenie i pozdrawiam Armin!
Nie znam,ale moge popytac...czesc
Tre sono i volti del bene: l'amore, l'affetto e l'amicizia.prosze o przet.
cos takiego jeszcze poprosze:
LA MOTO è IN PERFETTE CONDIZIONI MECCANICHE, APPENA FATTO IL TAGLIANDO, CATENA CORONA E PIGNONE SONO NUOVI, LE GOMME CON 2000 KM, MOTO DA SISTEMARE SOLO PER ESTETICA, DA VERNICIARE.
sa trzy oblicza dobra:milosc przywiazanie i i przyjazn
poczebuje piekny wiersz pisany po włosku do niego kto zna jakas stronke ??albo moze pomóc??pilne
motor jest w doskonalych warunkach mechanicznych (technicznych), przeglad dopiero zrobiony, lancuch i kola zebate sa nowe, gumy po 2000km, motor jest do usystematyzowania tylko pod wzgledem estetycznym, do lakierowania
Dziekuje pieknie :)
Proszę uprzejmie o pomoc w poprawie tych życzeń (jeśli są złe...;)

Polska ich wersja to:
- Radosnych, spokojnych oraz prawdziwie rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, jak również szczęścia i pomyślności w Nowym Roku!

A włoska, jaką przetłumaczylam:
- Gioiosa, pacifica e una vera famiglia di Natale, cosi come la felicita e la prosperita nel Nuovo Anno!

Jest to poprawne?

Z góry dziękuję:))
o czym? jaki temat?
"do niego"
chyba taki temat:)
o miłosci i tesknocie bardzo prosze
http://www.poetichouse.com/modules.php?name=News&file=article&sid=100493 http://www.frasi.net/cercafrasi.asp?search=mancanza&cat=Poesie
dziekuje slicznie a mam pytanko sa gdzies moze z tłumaczeniem na polski???dziekuje jeszcze raz za pomoc!!!
marcys poeta wymyslal dla Was cos takiego:P = Ogni giorno il silenzio della camera sola/ la voce dolce che non torna/ e l'ombra del desiderio che brucia/ grigi sono i mattini e cupa la vita senza di Te./ Saturo della tua voce è il mio spirito/ Mi consuma la passione struggente per la stretta della tue braccia/ e lo sdegno per la distanza che ci separa/ implacabilmente. Soffocano in gola gli urli/ e febbrile è l'attesa per l'ebbrezza del tuo ritorno.
gaio za latwo jest szukac link:P
gdybym wiedziala gdzie to pewnie nie prosiła bym o pomoc;((
a ty jestes plec zenska demonie?:D..myslalam zes facet...Marcys daj jej moze nasza Pawlikowska Jasnorzewska przetlumacz jej cos na wloski..np Nie widzialam cie juz od miesiaca..i nic..jestem moze troche bardziej bledsza,troche bardziej spiaca jak widac mozna zyc bez POWIETRZA /pisalam z pamieci,moglam cos przekrecic,jest jescze drugi jej piekny utwor :O pocalunku ktorys jest niebie razem duszmi bzu i jasmninu...
Sharpe i reszta

Jejku,jej!
Ku mojej radości doczytałam się w anglojęzycznym serwisie iż serial Sharpe będzie miał swoja kontynuację.
Może innym to nic nie mówi, ale nic mnie to nie obchodzi,ja się cieszę, szczególnie iż jest restytuowana obsada, którą mogłam ogladać w 14 odc tego serialu.Fajnie. znów 4 godz , mam nadzieje ,niezłego filmu o tle historycznym.
Jest pewien mały element, który cieszy mnie podwójnie, i ci co mnie znają wiedzą w czym rzecz, pozotałym proponuję zapoznać się z filmem ( jeśli chcą)bo napisy do serialu radośnie są tworzone przeze mnie i koleżankę.
Hura!
Dziś poprawił mi się deczko humor.

Sharpe's Challenge

biala-wilczyca 2[tel]:05:06
skomentuj (0)
Dwa jakieś kwiaty...

Dwa jakieś kwiaty na nieznanej łące
Znęciły razem w jedno nas ustronie...
Dwie jakieś gwiazdy, ku sobie ciążące,
Na jedno ciche nas zwiodły błonie...
Dwie jakieś piosnki, zbłąkane w tumanie
Na jednej harfie gdzieś załkały złotej...
Dwie zorze budzić przyszły nas w zaranie-
Rozlśnione w jeden smętny dzień tęsknoty...
Dwa słońca zaszły ponad ciemną drogą,
Gasnącym szczęścia krwawiąc się obrazem.
Dwa meteory błysły nam złowrogo-
I w jedną otchłań nas uniosły razem!...

biala-wilczyca 2[tel]:03:54
skomentuj (1)
Najpiękniejszy...

Najpiękniejszy...

Związać cię,piękny,różową prawdą,niebieską blagą,
jak wiąze powój dwubarwnym kwiatem muru pierś nagą,
i drżeć z zachwytu w objęciu twoim,które zaszczyca
ciężarem lżejszym niż srebny ciężar smugi księżyca...
Albo cię stracić na wieki wieków - w poranek mglisty,
gdy blada jesień posyła ziemi złociste listy...
Mieć grób czy pałac,który każdy - patrząc- zazdrości :
pałac dla życia lub grób dla szczęścia z twojej piękności.

Pawlikowska-Jasnorzewska

Modlitwa

O pocałunku, któryś jest w niebie
razem z duszami bzu i jaśminu!
Krwi i bezsennych łąk gwiezdnych synu!
O pocałunku, któryś jest w niebie!
O treści wszystkich myśli i czynów!
O upragniony mej duszy chlebie!
Tęsknoto wichrów! Bajko jaśminów!
O pocałunku, któryś jest w niebie!
Me smutne usta zwiędną w czas krótki,
a gdy z nich barwą oddaną glebie
w amarantowe przejdzie stokrotki -
wówczas mi zagrasz twą pieśń skrzypcową,
zamkniesz mnie w obce wieczności słowo,
o pocałunku, któryś jest w niebie!!
La suprema felicità della vita è essere amati per quello che si è o, meglio, essere amati a dispetto di quello che si è.
jesli by ktos mogl to prosze o przetł.
he he nie umiem wklejac....he he dobre sobie a chcialam tu umiescic tylko Modlitwe..musze leciec ,ziemia mi sie pali pod nogami..spiesze sie jak cholera..nie chcialam cie porzucic osamotnionej mysle, ze Marcys sie toba zaopiekuje,prawda Marcys?
zenska zenska tak tesknie a nie umie mu tego napisac a nie zawsze mozemy porozmawiac;(((((
wiec bede czekac;(((
Che cos'è mai il patriottismo, se non la vostra convinzione che un Paese è superiore a tutti gli altri per il semplice fatto che ci siete nati voi?
prosze o przetł.
Sai, dopo tre anni che ci conosciamo e che ci vogliamo bene e che abbiamo condiviso tanta gioie e dolori e ci saimo stati accanto in ogni momento, mi rendo conto che tutto ciò che eravamo insieme, mi manca e mi rendo conto che non posso pretendere nulla da te, che devo capire che se non mi cerchi o se non mi choedi nulla, non significa che non mi vuoi bene e che non ci tieni... Se allontanarti dalla mia vita sia giusto o no, non lo saprò finchè non ti permetterò di tornare ma non sarebbe giusto chiedertelo... Quindi non mi resta che chiederti SCUSA se sono e sono stata egoista, solo con il tuo aiuto, potrò migliorare... Perdonami!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia