Verso 1
Amore fidati di me e rilassati di piů, - Kochanie zaufaj mi i zrelaksuj się bardziej
la vita passa e per questo fai, cio che fa tirare su, - życie mija i dlatego wszystko robisz, żeby wspiąć się wyżej
Amore scorda il male che fara ancora e al tuo cuor - Kochanie zapomnij zło, które jest jeszcze w Twoim sercu
non star cosi dai vieni qui, tutto il mondo e per noi - nie tkwij tam, ale chodź tutaj, cały świat jest dla nas
Il caldo vento della notte, porta nel celo me e te - gorący wiatr nocy zabiera mnie i ciebie do nieba
Ritornello
cin cin amore, ridi amore, balla con me e sorridi di piu - na zdrowie kochanie, śmiej się kochanie, tańcz ze mną i uśmiechaj się częściej
cin cin amore, ridi amore, vieni da me e passa i momenti che vorrai - na zdrowie kochanie, chodź do mnie i korzystaj z chwili które chciałabyś
Verso 2
se vuoi restare resta qua, stai felice qui con me - jeśli chcesz pozostać, zostań tu, bądź szczęśliwa tu ze mną
profitti della vita che tante belle cose da - korzystaj z pięknych rzeczy, które daje życie
se vieni non ti far pregar, voglio tanto star con te - jeśli przyjdziesz, nie módl się, bardzo chcę być z tobą
e facile tu vuoi provar, si vedrai che bello e - i łatwo jest, chcesz spróbowac, zobaczysz jak jest pięknie
il caldo vento della notte, porta nel celo me e te - gorący wiatr nocy zabiera mnie i ciebie do nieba
Ritornello
cin cin amore, ridi amore, balla con me e sorridi di piu - j.w.
cin cin amore, ridi amore, vieni da me e passa i momenti che vorrai - j.w.
Ritornello
cin cin amore, balla con me e sorridi di piu - j.w.
cin cin amore, vieni da me e passa i momenti che vorra - j.w.