prośba o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
Bardzo poruszę o pomoc! potrzebuję na pilnie po 5 o 10 regionach Włoch, nie muszą się z sobą wiązać ale muszą mieć ręce i nogi np. "stolicą jego regionu jest...." Albo "słynnym w tym regionie winę jest.... " i tak po 5 o każdym (różnych o każdym czyli nie może być w każdym zdania o stolice) ). KOBIETA MNIE UDUSI JAK NA JUTRO TEGO NIE PRZYNIOSĘ! Z GÓRY DZIĘKUJĘ :-)
a moze samodzielnie co?..wlaz do Wikipedi i odrabiaj prace domowe sama do cholery?
..juz jestes uduszona ..wlasnym nygusostwem.
jeśli nie chcesz nie musisz pomagać ... ja prosiłam o pomoc a nie o komentarze tego typu .... i jeszcze przekleństwa .. brak słów ...
brak słów?! przekleństwa?!
wrrr.. mam zacząć?
szkoła to także odrabianie zadań!
obojętne czy to twoje lekcje z gimnazjum/liceum/zawodówki czy szkoły językowej.
i uwierz że to się da zrobić samemu.
tak jak ja pracuje na swe utrzymanie i dostaje za to pieniadze tak ty masz odrabiac lekcje i rozumiec to co robisz i kodowac w pamieci. W twoim wieku jest to odpowiednikiem pracy jaka ja wykonuje. Ty za to dostajesz oceny.../niczym ja wynagrodzenie/ Chyba sobie nie wyobrazasz, ze ktos za mnie bedzie harowal, a ja bede brac za to kase i wydawac ją sobie tu i tam..czy na zycie .Tak to nie ma. Usiadz,skoncentruj sie ,napisz te zdania po polsku,opracuj sama ,wrzuc tu..do postu :'Brak wkladu wlasnego' i czekaj czy ci ktos laskawie przetlumaczy..bez poganiania, ze to na jutro!..ze to ma byc szybko..Bo sama sobie jestes winna ,za lenistwo sie placi./stresem/czekalas do ostatn.chwili i poszlas po najmniejszej lini oporu /wrzucic na forum./..zwykle cwaniactwo i nygusostwo.
Otóż to. Nic dodać, nic ująć. Świetne.:)
gaio, może po prostu już poszła fama, że na tym forum się odrabia zadania i teraz leniwce nas zaleją ?
Mam pytanie: kiedyś przeczytałam w poście doświadczonej stażem forumowiczki, że odrabianie zadań domowych jest wbrew regulaminowi tego forum i zwykłam powtarzać to zdanie w odpowiedziach na tego typo prośby. Pytanie jednak, czy na pewno mam rację. Nie mogę znaleźć regulaminu, może ktoś z Was coś wie NA PEWNO?
* tego typu, przepraszam za literówkę
no wlasnie nie ma go dostepnego..mial byc..ale admin jakos nic..ale faktycznie te slowa czesto byly tu powtarzane ..to jest forum do nauki jezyka anie do tupania noga i żądania odrabiania zadan domowych.czekamy na regulamin od wakacji..mial byc sam admin to mowil..moze na Gwiazdke nam cos sprezentuje ..jakies reguly...
to bardzo dziwne, że nie ma regulaminu...
NAPEWNO to zjedz do dlu ekranu tam jest tki granatowy kawdracik pisze projekt i wykonanie LUKAR..wejdz i masz kontakty do niego..napisz lub zadzwon..on NAPEWNO cos wie :D
Zgadzam się z Tobą - ja odrabianie zadań za leniwe licealistki uważam za nieetyczne, chociaż, przyznaję, śmieszą mnie osoby leczące w ten sposób swoje kompleksiki. Do momentu zredagowania dostępnego dla wszystkich regulaminu obowiązywać będzie chyba zasada: co nie jest zakazane,jest dozwolone.
Tu sei un labirinto di emozioni intense,
sogni vissuti
baci rubati o regalati
sguardi felici e sorrisi veri
dolcezza e dolore
Un labirinto dove perdersi era meraviglioso,
ma oggi hai perso te stessa,
sei crollata su te stessa.
Io cerco l’uscita da questo labirinto di atroce dolore.
Trovero’ l’uscita perche’ ho scelto………
Di “pensare solo a me stesso”,
di diventare duro e di non provare piu’ niente per nessuno…….perche’ non ne vale la pena.
bardzo na temat, gratulacje cartone
Bellissima poesia ma cosa sono quei scarabocchi alla fine?
Rzeczywiscie, na tym forum regulamin jako taki nie istnieje.
Przy zakladaniu nowego tematu pojawiaja sie dwie informacje :

Uwaga! Prośby o odrobienie zadań domowych, tłumaczenia długich tekstów oraz inny prośb w których nie widać własnego wysiłku należy umieszczać w katalogu "Brak wkładu własnego". Zachęcamy jednocześnie do samodzielnej pracy i prośbe na forum o sprawdzenie - szansa na odzew forumowiczów jest wtedy nieporównywalnie większa.

oraz:

Wpisy wyjątkowo nie na temat, oferty pracy czy teksty reklamowe będą usuwane

Natomiast nieodrabianie prac domowych za kogos wydaje mi sie kwestia zwyklego, zdrowego rozsadku. Moim zdaniem inna rzecza jest pomoc, sprawdzenie czy wyjasnienie czegos, a zupelnie inna podsuniecie komus pod nos gotowca.
Zwlaszcza, gdy osoba proszaca o odrobienie pracy domowej nie pofatyguje sie nawet, zeby napisac swoja prace po polsku, a jedynie wrzuca na forum polecenie: opisac to czy tamto, tyloma slowami, w takim a takim czasie.
Moze to jest pomysl niektorych osob na to, jak nalezy sobie radzic w zyciu, ale z nauka to ma niewiele wspolnego :)
ahahaha,
fajny jest ten post :)
"kobieta mnie udusi" ahahahhaha
Ellison, cartone11 a degustibus ( Gaio, itp) to jest jedna i ta sama osoba ;)
ależ oczywiście. Przecież tylko głupiec mógłby nie zauważyć niesamowitego wręcz podobieństwa między mną a gaio.
Kurcze, Ellison, ze ja się nie zorientowałam! :-D
wystarczy być przeciętnie inteligentnym by zauważyć, podobieństwo w stylu pisania delicato i cartone11
delicato 5 Maj 2008, 16:24 odpowiedz
reaktywacja czy reanimacja truposza...???jednak trzeba aktywowac ten dzial....Inf. przestn obrabiac ludziom dupe za ich plcami bo to sie zle dla ciebie skonczy.Pamietaj, ze mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale jak KONCZY.. a ty cigniesz to jak histeryk i baba.Taka infantylnosc w twom wieku,wstyd i konfidenctwo/ twe kapusiostwo wali po oczach niczym wszystkie cztery jupitery na stadionie Kolejorza ...Niedojda jestes!/jak nie wiesz co to niedojda to odsylam do 'Krzyzakow'.../mam nosa ,ze bede sie tu czesto wpisywac//obnaze cie!...trafila kosa na kamien... nie ze mna te numery Brunner..Niech swiat sie wreszcie dowie o twej obludzie i zaklamaniu
cartone11 28 Kwi 2008, 18:32 odpowiedz
a che cazzo te ne frega? a ty czyim bylym jestes ? ty jestes kablujacym konfidentem, zwyklym lizusem, dupolizem, dwulicowym pieniaczem,najobludniejszy z obludnych. Wlasnie poznali sie na tobie,niech przejrzą na oczy.Gurdate qui ,gurdate!
Dee, wiesz, dokładam wszelkich starań, żeby się nie wydało :-). Pozdrawiam z lekko gnuśnej i zapłakanej deszczem Warszawy...:-)
A ja z niby nie deszczowego dziś (o dziwo), ale chłodnego Rzymu.;)
Co tam chłodek, kiedy focaccia na wyciągnięcie ręki...:-).
Na wyciągniecie reki to ja akurat mam kubek z woda najwyżej.;)
...zamiast ? :-). Przepraszam, ostatnio nie mogę przestać myśleć o focacci - natręctwo jakieś albo uboczny efekt mało sympatycznej diety, którą sobie przed latem narzuciłam.
jak napisac po wlosku "takie ciagle klotnie i nerwowa atmosfera odbija sie na tobie/na innych"

bardzo prosze o pomoc!

dziekuje
Dee już chyba wyszła, więc spróbuję (ale proszę o sprawdzenie i poprawki)
questi litigi incessanti e l'atmosfera di tensione fanno male a te e a chi ti sta intorno (vicino).
bardzo dziekuje i pozdrawiam:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie