Tłumaczenie Negramaro

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |
Ciao! możecie mi pomódz i przetłumaczyc tekst piosenki Negramaro - Meraviglioso ?...nie moge jej znalezc :(
...pewnie, że możemy pomóc...popatrz tu:http://www.wloski.ang.pl/Goraca_prosba_o_przetlumaczenie_slow_piosenki_34327.html
:)
...Słońce, znowu Ci depczę po piętach...
serdecznie pozdrawiam :)
yamadawa czy ty moze jestes koziorozec? (ja za bardzo na astrologi sie nie znam:)
bo nie wiem jak wytlumaczyc, ze ciagle sie spotykamy?
pozdrowionka:)
...nie, jestem wodnik i do tego numerologiczna piątka..ale miło spotykać znajomych, choćby wirtualnych...
baci, :)
Koziorożec i wodnik, w dodatku piątka numerologoczna? No jak że to, jakim cudem mogłyście się dziewczyny spotkać? To przecież niemożliwe!
Muszę to sprawdzić.
Dup!
Cholera, szklana kula mi spadła.
Trudno, będę musiał szukać odpowiedzi w żabich flakach.:))
wodniki wszystkich wątków łączcie się ! (przepraszam - wina wina).
Witaj, aga-sole:-).
...oj, biedna żaba, Panie Genio, co Ci zawiniła??
..dla Ciebie ventiquattromila baci!!!
hi hi prawie, jak pisalam posta to gdzies moj szosty zmysl mi mowil "nie rob tego, nie rob tego" ha ha ha
a Ty jaki jestes znak zodiaku?
poszukaj jeszcze w fusach, jak widzisz moja znajomosc z yamadawa, ma przyszlosc?
bo ona jest fajna dziewczyna:) i ja lubie
Dziękuję(jeżeli baci dla mnie)...to jak, ciąć, czy nie, bo mi się rzuca na stole.:)
Jestem zodiakalny Byk(cokolwiek by to miało znaczyć)
Jeżeli chodzi zaś o rzeczone dziewczę, to i bez fusów mogę potwierdzić, że miłe i inteligentne.:)
Elly witaj, wina wina? ha ha
do dupy ta astrologia, bo ja sie z wodnikiem nie powinnam dogadywac!
a mam jedna przyjaciolke spod wodnika, jezzzzu dajemy pozywke dla prawie:)
pozdrowionka
no ? genio ? jaki jesteś znak zodiaku ? (chociaż...pod jakimkolwiek byś się nie urodził, z wodnikami równać sie nie możesz:-)
Już napisałem.:)
..Jesuuu! Genio, zostaw tę żabę, daruj jej życie ...a ona spełni Twoje 3 życzenia!... ( a skąd Ty u licha żabę wziąłeś?)
no tak Byk; wspanialy kochanek, bo luksusowy, przywiazuje wage do kasy, porzadku i wrazliwy na piekno...bywa skapy, potrafi zatroszczyc sie o kobiete...jejku prawie, Ty naprawde Byk jestes???
...aż się zaczerwieniłam!! miło mi..tak Genio, to dla Ciebie te 24.000 baci!!
aga, z wodnikiem dogadują się wszyscy, tylko odwrotnie nie jest już tak różowo. Sprawdzone na własnej skórze:-).
Przepraszam, że odbiegam od tematu, ale przypomniał mi się nieco absurdalny fragment piosenki Voo Voo. Brzmiał następująco: "a z mieszania win rodzi się słoń.." Kurcze, ciekawe, co ja dziś ujrzę ?...
No dobra, niech se idzie. To znaczy, tak się mówi, bo nóg już nie ma, hmm.
No uciekaj, pełznij cholero.
* kurczę - miało być. Na razie alkohol zjada mi ogonki (ale fajne zdanie, nie ? Wieloznaczne. Wyrzućcie mnie stąd za 10 minut, bo nie odpowiadam za sens wypowiedzi).
"wspanialy kochanek, bo luksusowy, przywiazuje wage do
kasy, wrazliwy na piekno"
Mówiłeś, że gdzie mieszkasz, genio ? :-)
...a do tego, jak ktoś ośmieli się tkąć cokolwiek w 'zagrodzie' BYKA, to...ręka noga, mózg na ścianie...to by się zgadzało! :)))
W Żywcu, przybywaj!:)
moj opis do byka byl bardzo "personale", i to co dodala yamadawa zgadza sie w 100%, prawie gdzie jestes??? co Ty na to? pasuje do Ciebie?
Prawie, bo nie przywiązuję uwagi do kasy.
To znaczy, lubię ją oczywiście, jest bardzo przydatna, potrzebna i pomocna, ale nie jestem jej psychicznym niewolnikiem.
Białogłowie samej w śnieg taki jechać niepodobna. Ślij, Waćpan, sanie! (i giermków ze dwóch:-).
hi hi hi dales sie wciagnac w nasze wrozby, te gwiazdy i szklane kule, i zabie udka (cos pomieszalam chyba?)
to nic...byk to dobry znak zodiaku:)
...ale gdyby Ci ktoś zaglądnął do Twojego portfela, to musiałby tak jak Franek Dolas przed bykiem uciekać na słup ....
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |