monachium...?

Temat przeniesiony do archwium.
no wlasnie jak bedzie monachium po wlosku? na stronie wloskiego lotniska znalazlam monaco (muc) ale muc to kod lotniska w monachium
Munchen (Monachium) to właśnie Monaco po włosku :)
Wiem, że może się mylić z naszym "Monako" i słusznie :p bo po włosku "Monaco" to zarówno "Monachium" jak i "Monako". Pełna nazwa Monako to po wł.: "Principato di Monaco".
Pozdrawiam
dziękuje ci serdecznie martino na ciebie "czesto" mozna liczyc:) pozdrawiam:)
w duzo wiekszym stopniu mozna liczyc na wyszukiwarke GOOGLE i wlasna inwencje i intelekt.... interent to nie tylko FIOLET..gdzie sie wlazi i zadaje pytania .. z poziomu przedszkola..buuuuuuuuuu
Un monaco ha fatto un viaggio da Momaco a Monaco.
taaa..teraz jasne dlaczego oblesny faceta na ulicy podchodzi i mowi to czy tamto..gosc byl bystry..no! moze nieogolony..:D.. wiedzial, ze panna jest malo rozgarnieta..ale nie wiedzial ,ze to skarżepyta i rozklepie o tym po calej sieci i... Wloszech :D
alexx! poprawniej:
Monaco di Baviera
http://www.muenchen.de/home/60091/Homepage.html
Principato di Monaco
http://www.lonelyplanetitalia.it/destinazioni/europa/Principato-di-Monaco/
ty Inf nie rozumiesz ,ze istnieja ludzie ktorzy nie umieja korzystac z wyszukiwarki :D
gaio cmoknij sie w dupe o ile dostaniesz:)
czy ty muszisz caly dzien myslec o seksie????????????? teraz ci calowanie dupy do glowy przyszlo
a czy ty zawsze musisz wtracac swoje NEDZNE 3 grosze?:) byc moze jestes samotna albo nie masz nic lepszego do roboty i musisz wyladowac swoje frustracje na forum moze lepiej wylaczyc komputer i wyjsc gdzies do ludzi hmm? pozdrawiam:)
to jest forum ..a moje 3 grosze maja wieksza wartosc niz twoj 1 grosz co dzien o sexie..zacznij sie przyzwyczajac ze tu bylam ,jestem i bede...
sama sobie idz na dwor../ pizda w krotkiej mini ci sie podmrozi he he /.. i moze znowu jakis obllsniak ci sex zaproponuje i bedziesz miala co tlumczenia wrzucac buhahahahahahah
szkoda ze w realnym swiecie wsrod ludzi nigdy nie bylas nie jestes i nie bedziesz:)
nie chasam po dworze w mini kochana moja:) a na dwor owszem wyjde bo w porownaniu do ciebie mam do kogo:)
..no nie bylam.!..nie bylam!..co za rozpacz!..urodzilam sie 10 lat temu!..przyrosnieta do klawiatury/ he he/ i zaden oblesniak mnie nie widzial i nie pragnął/pod tym wzgledem to jestem w porownaniu do ciebie dziewica a ty starą wyjadczką uliczna z reala/..ojej coz rozpacz..nie znam reala ..ojej....co ja biedna poczne!???///Polalam sie z tej maloaty..polalam.. rozbawila mnie do lez!..
no coz urodzilas sie 10 lat temu i mowisz ze ja jestem malolata:) hmmm chyba pojde w dowodzie sprawdzic bo cos mi sie wydaje ze ja nie jestem z 1999 tak jak ty:) chyba nie moj rocznik:)
buhahahahahah ciemnaczka z ciebie wyjatkowa...istny rarytas na forum buahahahahaaaaaaaaaa
gaio zamknij juz ten dziub wulgrana i wscibska babo!
suppi ma racje zamknij juz gaio ten swoj dziub moze zamiast klapac tak bez sensu wyprowadz siebie i swojego jamnika:D
jak bede chcial i humor miala..a ty nie siedz mi na plecach..bo caly swiat patrzy ze leziesz tam gdzie ja jestem..admin tez he he he..sierota
suppi nigdy nie ma racji..ma tylko suppowate odzywki
hahaha jasne gaio ja zawsze tam gdzie ty az mi sie po nocach snisz ty i twoj jedyny wierny przyjaciel:D chyba zaloze twoj fanclub:D
ta ta, ty juz serio masz swoj swiat...ja za toba laze...hehe
daj spokoj alexx, mi jest zal tej schorowanej i nieszczesliwej kobieciny:) Wpisuje sie w kazdym temacie, a potem jej sie wydaje, ze ktos za nia lazi:D I do tego twierdzi, ze caly swiat na nia patrzy, khe khe:)
racja suppi nie warto czasu marnowac na taka:) podzielam twoje zdanie rowniez mi zal naszej biednej schorowanej gaio:)
he he..macie racje drodzy forowicze to zwykla prostaczka ta alexx i jak wulgarna na dodatek
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa