Proszę o przetłumaczenie, bardzo pilnie

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o przetłumaczenie tego tekstu, jest on prosty:
Mam na imię Klaudia. Jestem uczennicą. Mieszkam w Bielsku-Białej. Znam Bielsko bardzo dobrze. Lubię angielską muzykę, myślę, że jest interesująca. Nie lubię książek podróżniczych, są bardzo nudne. Uczę się angielskiegio i włoskiego. Interesuję się muzyką. Słucham punk rocka, ska, rockabilly, psychobilly, trochę swingu i starych rockowych piosenek. Muzyki słucham przez cały czas: jak jadę autobusem, uczę się ecc. Często chodzę tez na koncerty, lubię tez kino i teatr.
Moja rodzina składa się z trzech osób: mojej mamy, taty i mnie. Mój tata to Jerzy, moja mama Izabela. Mam tez kota - kilera. Nie mam rodzeństwa. W wolnym czasie oprócz słuchania muzyki, serfuję po internecie, spotykam się ze znajomymi, chodze na spacery albo zakupy. Uwielbiam kupować ubrania w sklepach z odzieżą używaną. Zawsze coś ciekawego tam znajdę. bardzo lubię oglądać profesjonalne zdjęcia w stylu oldschool, rysunki pin up. Uważam, że każdy powinien miec jakieś swoje pasje. Za niedługo będę zdawała maturę, po maturze zamierzam iśc na studia do Wrocławia, na psychologię. Myślę, że to bardzo interesujace zajęcie. Póki co w szkole moje ulubione przedmioty to biologia i WoS. Nienawidzę chemii i biologii.ù
Droga Klutka!
My tutaj na forum jestesmy bardzo chetni sluzyc pomoca. Niestety pasowaloby wykazac troszke wlasnych dobrych checi i postarac sie napisac cos samemu. Ewntualnie poprawimy.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe