pomoc w przetłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o tłumaczenie na włoski:

Przepraszam za te głupie wczorajsze sms-y. Byłam kompletnie pijana i nie wiedziałam co się dzieje.
to jak jestes pijana to tylko wtedy ci idzie samodzielne pisanie po wlosku?..genialne..nigdy bym na to wpadla aby przydrinkowac i samo idzie pisanie po wlosku..musze to wyprobowac..lece po wino..napijesz sie ze mna i sama sms napiszesz zaraz!
..dobre! :)))
smsy były po angielsku... i nie ja je pisałam...
A propos kobiety i alkohol -polecam filmik -tak żeby się niewinnie rozerwać ;) http://www.wgrane.pl/film/3138984be3bbbe67cbf854a4f66c1ea9
Chiedo scusa amore x miei messaggi di ieri. Ero completamente ubriaca e di non sapevo cosa faccio
robi się coraz ciekawiej...dziewczyny proszą o tłumaczenie (ten i kolejny wątek) a zamiast tego dostają porcję porad..:)
ps. chętnie bym Ci pomogła ale chyba dałabym plamę...pozdrawiam
a dlaczego amore tam jest?
Przydałoby się wiadro zimnej wody :)
o przepraszam nie zauważyłam tłumaczenia...
skoro ja do swego psa mowie kochanie to i ty mozesz powiedziec do Wlocha amore..darling :D..bo to kuzwa sa przeprosiny:D ..masz sie troche poplaszczyc by uzyskac wybaczenie ..he he
zadne porady..rozmawialysmy o drinkach..he he
chiedi scusa per i miei messaggi. Ero totalmente ubriaca a non sapevo che cosa facevo.
żadnego płaszczenia :P
chiedo* non "chiedi", hihi :)
z mojej strony nie miało to zabrzmieć złośliwie..poprostu obserwuje ostatnio ciekawe sytuacje tu na forum...i zaczeło mnie to bawić...żadnej złośliwości w stosunku do nikogo...brak podstaw z mojej strony
a propo drinków....smak mi się wyrobił! :):)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia