wiem, sprawdzałam w słowniku, ale nie wiem jak to ując razem, jak będzie brzmiało najbardziej poprawnie ?
yamadawa
22 maj 2009
..mnie najbardziej podoba się : wolność i sprawiedliwość... ale czy tak ma być??
:)
SettediNove
23 maj 2009
prawie jak w piosence Boys'ow..wolnosc i swoboda..hehe Niech żyje wolność, wolność i swoboda.Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda...
novika
23 maj 2009
Dzięki wielkie, pytanie dodatkowe, nie związane :)
Ile uczyliście się włoskiego, uważacie, że to trudny język ?
Ja zawsze marzyłam o jego nauce, a jakoś nigdy nie miałam szansy....
SettediNove
23 maj 2009
jezyk jak jezyk..uczylam sie 3 innych to i poszlo i z tym..zalezy od twych predyspozycji..czasu ile mozesz poswiecic..nie patrz na innych, tu sa osoby co w swym profilu 3 lata temu napisaly ,ze wlasnie zaczynaja sie uczyc jezyka i dotad ani w ząb,dalej podaja sms,maile do tlumaczenia ale zeby choc do rodowitych Wlochow to by sie podciagnely w jezyku heheheh..podaje teksty pisanie blednie przez jakichs imigrantow spoza Uni.np Albani..I wyobraz sobie tenze przebywajacy w Itali imigrant takze nie robi zadnych postepow w pisowni..pisze fonetycznie!Wiec wszystko zalezy od zdolnosci jezykowych.. np.buja sie tu taki jeden na forach..co twierdzi, ze na 16 jezykow heheheh../ale ten to klamstwa wyssal chyba z mlekiem matki/..a po polsku z bykami pisze.Wiec widzisz sama :D