jak przeprosic?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moglby napisac mi jak przeprosic mojego exa ze go zostawilam i ze mi przykro?z gory dziekuje
hehe..cienka prowokacja ;p
a moze on sie cieszy ze go zostawilas,pozbyl sie klopotu
Ciao amore mio... so che è tardi ma volevo sentirti...non ne posso più di questa situazione....so di aver sbagliato ma ti prego cerca di capire...scusa amore mio...non sai quanto ti amo....perdonami se puoi
Greene..mam tlumaczyc czy rozumiesz po wlosku? Vorrei che un bacio cancellasse il male che ti ho fatto... Vorrei avere ancora la possibilità di baciarti...
prosze o przetlumaczenie .non parla italiano :(
sreberko -dzieki...to bardzo 'budujace'...
non parla italiano nie mowi po wlosku./w domysle on albo ona..bo to nie jest cale zdanie?
Sette, mialam na mysli siebie :) nie rozumiem zbyt wiele,ba prawie wcale ,dopiero zaczyna sie uczyc ,ale moj ex nie mowi perfect po angielsku tak jak ja wiec chcialbym go przeprosic w przystepny dla nigo sposob... :) wiec jesli moge jeszcze Cie podreczyc,prosze o przetlumaczenie. dziekuje bardzo
Nie sadzisz, ze w tak osobistych sprawach lepiej porozumiewac sie w jezyku, ktory znaja obydwie osoby? Ja nie wzielabym powaznie czegos napisanego w jezyku, ktorego druga osoba nie zna.
Nie sadzisz, ze w tak osobistych sprawach lepiej porozumiewac sie w jezyku, ktory znaja obydwie osoby?

W tym przypadku jedynym wspolnym jezykiem jest chyba francuski:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia