hmm i co to znaczy??

Temat przeniesiony do archwium.
jesli ktos bylby tak mily zeby t przetlumaczyc to z gory dziekuje :)

Ciao amore mio... so che è tardi ma volevo sentirti...non ne posso più di questa situazione....so di aver sbagliato ma ti prego cerca di capire...scusa amore mio...non sai quanto ti amo....perdonami se puoi
? Vorrei che un bacio cancellasse il male che ti ho fatto... Vorrei avere ancora la possibilità di baciarti...

i jeszcze to....
Amore mio scusami se ho sbagliato nei tuoi confronti, ma sappi che ti ho amato tanto tanto e continuerò a farlo, credimi ti amo, perdonami perché questa vita senza te è un inferno, scusami ancora...
Czesc kochanie moje... wiem ze jest pozno ale chcialem cie uslyszec..nie moge juz zniesc tej sytuacji... wiem ze polenilem blad, ale prosze cie, postaraj sie zrozumiec.. przepraszam cie kochanie moje..nie wiesz jak bardzo cie kocham... przebacz mi jesli mozesz

Chcialbym jednym pocalunkiem moc naprawic wszystkie krzywdy, ktore ci wyrzadzilem ... chcialbym moc jeszcze cie pocalowac...

Kochanie wybacz mi ze wyrzadzilem ci krzywde, ale chce zebys wiedziala, ze zawsze cie kochalem i bede cie kochal, uwierz mi ze cie kocham, przebacz mi bo zycie bez ciebie jest pieklem, przepraszam jeszcze raz...
cześc moje kochanie! wiem że jest późno ale chciałem cie usłyszec... mam juz dośc tej sytuacji... wiem że pomyliłem się ale prosze cie spróbuj zrozumieć... przepraszam kochanie... nie wiesz jak bardzo cie kocham... przebacz mi jesli mozesz

chciałbym żeby pocałunek przekreslił krzywde która CI zrobiłem... chciałbym jeszcze mieć mozliwośc pocałowania cię...

kochanie moje przepraszam jesli pomyliłem sie w stosunku do Ciebie, ale wiedz że kochalem Cię bardzo e nadal będę, uwierz mi kocham cię, wybacz mi ponieważ zycie bez ciebie jest piekłem, przepraszam
o spóźniłam sie troszke ;)
Marzenko ,dziekuje Ci slicznie :)
dziekuje Slicznie :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka