Chciałabym poprosić jeszcze o sprawdzenie i zredagowanie mojego tłumaczenia :) Na pewno roi sie od błędów, ale uczę się sama z ksiązek i nie ma mnie kto poprawiać...
Cześć :)
Pisałam Ci już, że nie mogę być na skype..Poza tym teraz rzadko mam czas na komputer, chodzę do nowej szkoły i cały czas mam egzaminy. Zastanowię się nad tym, moi znajomi też chcą żebym sobie wreszcie założyła profil :D Fajnie, że przyjedziesz w grudniu. Ale zostaniesz na święta? Jeśli tak, to może poznasz naszą babcię i dziadka :D nie wiem dokładnie, bo może wrócą do ameryki. A na ile dni przyjeżdżasz do polski?
Ciao!
Gia ho scritto, che non posso essere su skipe...POZA TYM adesso ho il tempo raramente per copmuter, frequento in la nuova scuola i il tutto tempo ho essamini. ZASTANOWIĘ SIĘ di questo, miei amici anche volgono ZEBYM SOBIE WRESZCIE ZAŁOŻYŁA PROFIL :D FAJNIE, che sarai in polonia in deicembre. Stai per auguri (hm.. nie pamietam czy to tak bylo.. może notale?). Se si, forse conosci nostri nonna e nonno :D non lo so proprio (???), perche tornono in america. E per quanto giorno arrivi in polonia?