Bardzo proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przetłumaczenie, bardzo mi zależy na czasie: Joli i soldi non darei. Ti dico io quando darei ti amo - częśc rozumiem, ale nie wiem czy dobrze, bo może coś mi się pomieszało: Jola nie dawaj pieniędzy. Powiedziałem Ci kiedy ci dawałem - nie wiem czy tu jakoś odmiany albo czasów nie pomieszałam.
I jeszcze jedno zdanie z tej samej beczki : Ti dico quando tu darei soldi.
Dziękuję z góry
Tego to Włoch nie pisał ;)
Joli i soldi non darei. Ti dico io quando darei ti amo - Joli pieniędzy nie dałbym. Powiem ci kiedy dałbym, kocham cię

Ti dico quando tu darei soldi - Powiem ci kiedy ty dałbym pieniądze
dziękuję bardzo, pisał włoch, ale nie dość, że jest z południa to w dodatku wie, że nie rozumiem włoskiebo, bo dopiero się uczę, więc pewnie pisze pode mnie.
Dziękuję bardzo za pomoc.
ej moze to jakis polanlfabeta?..serio..na Poludniu jest ich duzo i to ,ze on jest 'az WLOCHEM" nich ci nie przeslania jego brakow w edukacji...bez urazy..ale lepiej miec wspolna plaszczyne odniesienia..niz jej nie miec
jak ten wloch ma 70 lat to sie zgodze ze z poludnia a jak mlodszy to wlocha tylko udaje,znam kilka dziewczyn co sie zakochaly w rzekomym wlochu a potem okazalo sie ze to tunezyjczyk
Nie bardzo wierzę, że to pisał Włoch. Mam znajomych na południu i nie kaleczą tak języka. Jak to jest Włoch, to bankowo nie skończył szkoły podstawowej ;)
Mnie zastanowiła odmiana imienia "Jola",Włosi tego nie robią.Swego czasu używałam tego imienia jako własne ,bo Włochom cięzko było zapamiętać moje prawdziwe :D .Moje koleżanki przy Włochach oczywiście odmieniały to imię na różne sposoby :D ale Włoch nigdy nie powiedział do mnie czy o mnie "Joli" tylko "Jole".Pozdro
Nie wierze, ze pisal to Wloch.
Witam, proszę o pomoc w tłumaczeniu dość nietypowego fragmentu:
"Widoczne na fotografii powyżej przywieszki bagażowe pozostawione zostały w obozie przez więźniów żydowskich.
Dziekuję z góry za pomoc.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa