bardzo proszę o przetłumaczenie na włoski

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie kochani mam małą prośbę... chodzi o przetłumaczenie krótkiej wiadomości na język włoski. Bardzo zależy mi na tej osobie i nie chcę robić błędów. Oto mój tekst:

dzisiaj płakałam z bezsilności,że jestem tak daleko od Ciebie... że nie mogę Cię przytulić, pocałować. nigdy w życiu mi sie nie zdarzyło żeby płakać za drugą osoba... z dnia na dzien jestem coraz bardziej pewna,że to jest taka miłość która sie zdarza raz na całe życie. Potrzebuję Cię skarbie.
Nie zartuj sobie. Nie potrafisz porozumiec sie z "miloscia swojego zycia"?. Nie potrafisz napisac kilku zdan?
wiesz co rozmawiać mogę ale z pisaniem bez błędów jest trochę gorzej;/ nie proszę Cię przecież o tłumaczenie na siłę więc daruj sobie złośliwe komentarze
to jest forum publiczne i moge sobie komentowac jesli mam taka ochote, a jak czytam, ze ktos pisze o milosci zycia i nie jest w stanie sie z ta miloscia porozumiec , to komentarz sam sie na jezyk nasuwa. Potem Wlosi mysla, ze wszystkie Polki sa tak niepowazne i latwe. I nie chrzan, ze umiesz gadac, tylko pisac nie, no ale czego mozna wymagac od kogos, kto nazywa siebie niunka.
hehe popatrz najpierw jak nazywasz siebie
niunka,odbierz wiadomość :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Ogłoszenia

»

Życie, praca, nauka