mogłabym na wloski prosic?Z gory dziekuje

Temat przeniesiony do archwium.
Myslałam ze od przyszlego tygodnia bede miala urlop ale niestety ktos musi zostac pare dni jeszcze w pracy bo mamy troche bałagan.A wypadło na mnie bo poprosilam szefa o podwyzke i teraz msci sie za to na mnie:):) wiec zamiast dwoch tygodni bede miala tylko tydzien wolnego ,wiec mysle ze jak przyjedziesz bede mogla sobie wziasc pare dni wolnego . Chociaz mam nerwy bo własnie u nas zaczela sie ladna pogoda a ja bede musiala zostac w pracy i to prawie sama. Dzisiaj koncze 29 lat wiec w sobote robie z kolega impeze ktory mial wczoraj urodziny wiec bedzie nas dosc duzo(moi i jego znajomi) chetnie bym Cie zobaczyla w tym dniu no ale musze poczekac jeszcze dwa miesiace:(
Całuje mocno
moze jednak ktos pomoze
Zastanawiam sie czy te kobiety nie moga sie po prostu nauczyc wloskiego??? To co, bedac w lozku z facetem tez beda potrzebowaly tlumacza??? Zadziwia mnie ta glupota!
edytowany przez gosiaBG: 04 sie 2011
Pacies..zadzwon ty do niego i sama mu wyjasnij..niech slyszy twoj glos..to jest blizszy kontakt niz jakis tam mail..nawet najbardziej 'kwiecisty'..tym bardziej ze dzis MASZ URODZINY!..dzwon ... PSode mnie 100lat zycia i wszystkiego tego czego sobie zamarzysz..... sorry za ten komentarz ..w Dniu Urodzin
a przepraszam czy ja napisalam ze to sie tyczy faceta?bo akurat nie w tym przypadku
Okej, faceta czy nie faceta, jesli nie faceta to przyjaciolki, a na spotkaniach z przyjaciolka tez bedziesz potrzebowac tlumaczek? Ciekawe jak sie dogadacie :P Nie no, powodzenia...
Sluchajcie wszyscy komentujac mojego posta.Napisalam w temacie kto przetlumaczy i z gory dziekuje to raz,dwa napisalam temat w miejscu pomoc tlumaczenia i jezykowa,jesli sie komus nie podoba to niech nie tlumaczy ale nie zycze sobie zbednych komentarzy moje zycie moje zycie moj cyrk moje malpy.Chociazbym chciala pisac do samego Berlusconiego nie macie prawa w tym watku mnie oceniac ja tylko prosze o tlumaczenie wiec jesli ktos jest chetny prosze bardzo bede wdzieczna a jak nie to niech zachowa milczenie i uzewnetrznia sie nad swoja rodzina,partnerem czy kimkolwiek
nadal czekam na dobra osobe ktora przetlumaczy
Pensavo di poter andare in ferie dalla prossima settimana, purtroppo qualcuno deve rimanere ancora al lavoro per qualche giorno perchè c'è un po' di confusione ed è toccato a me a rimanere.A suo tempo ho chiesto al mio superiore aumento dello stipendio e penso che si stia vendicando su di me e invece di due settimane di ferie potrò prendere soltanto una settimana.Penso pertanto che, quando arriverai potrò avere qualche giorno libero.Adesso sono nervosa perchè da noi è incominciato il bel tempo e io devo rimanere al lavoro quasi da sola.
Oggi compio 29 anni e questo sabato, insieme ad un collega che ieri ha compiuto gli anni, faremo una festicciola e dovremmo essere in parecchi ( miei e suoi conoscenti insieme).Ti vedrei volentieri quel giorno ma devo aspettare ancora due mesi.
Un forte bacio.
Temat przeniesiony do archwium.