Prośba o pomoc w przetłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |
Hej,
chciałbym was prosić o przetłumaczenie poniższych zdań:
Serce pęka łzy lecą grochami. Byłam głupia naiwna . Serce pęka tęsknota dobija. Nie umiem komuś zaufać.
co znaczy.

Ciao Sei ancora a Roma o sei andata via perchè io sto vedendo di trovarti lavoro a Roma . Rispondimi subito quandi euri al mese vuoi.
czesc,jestes jeszcze w Rzymie czy juz wyjechalas..pytam bo rozgladam sie za praca w Rzymie dla ciebie.Odpowiedz mi natychmiast ile euro chcialabys zarobic miesiecznie/chodzi mu o wysokosc mieś.pensji jaka wymagasz od swego ewentualnego pracodawcy,Tere29/:D
fragment piosenki kto przetlumaczy

Quando ho fatto l'amore con te è perche mi piacevi il mio cuore batteva forte per te.

Lo sai che ti voglio bene non aspetto altro che stringerti a me è fare l'amore come una volta te lo ricordi.
Scusa sai se provo a insistere

Divento insopportabile

Ma ti amo... ti amo... ti amo
Ci risiamo vabe, e antico, ma ti amo...
tere..to samo wczoraj tlumaczylam Daianie 23 Porownaj sama :Quando ho fatto con te è perchè mi piacevi il mio cuore batteva per te non perchè eri straniera lo sai che ti ho amata e ti amo ancora sento di aver bisogno del tuo amore i twoj tekst : Quando ho fatto l'amore con te è perche mi piacevi il mio cuore batteva forte per te.
Lo sai che ti voglio bene non aspetto altro che stringerti a me è fare l'amore come una volta te lo ricordi. http://www.wloski.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa-tlumaczenia/200503/page/3#post1349488
To jest ten sam sens
Scusa sai se provo a insistere Wybacz jesli zbytnio nalegam
Divento insopportabile staję sie nie do zniesienia/do niewytrzymania
Ma ti amo... ti amo... ti amo kocham cie 3 x
potrzebuje malej pomocy

Mi dispiace che tu te ne vai, perche non hai trovato lavoro o per altre ragioni. Pensavo di vederti almeno una volta. spero che troni un altra volta. Sei adesso per arrivare in Polonia è presto, il paese. Che non ci siamo potuto vedere, ci tenevo tanto.
przykro mi ze wyjezdzasz bo nie znalazlas pracy ,jak rowniez z innych przyczyn.Myslalem ze cie zobacze przynajmniej jeden raz,mam nadzieje ze wrociszinnym razem.Jestes teraz w drodze do Polski,zbyt wczesnie/szybko, ze z nie zdazylismy sie zobaczyc,a bardzo zalezalo
wez ty dziewczyno sie z nim spotkaj wreszcie...bedzie mniej do tlumaczenia na forum...bo mi juz smutno ze ta wasza historia sie tak toczy jak pomiedzy dzieciakami doroslymi:D..jesli sie migasz od niego to napisz mu, ze nie chcesz sie z nim spotkac.. lub daj mu adres niech on do ciebie przyjedzie:D
nie wiem o jakich przyczynach on mowi ja ich nie znam ja nie jestem bliko niego 100km dalej zreszta ja nawet niemam kiedy sie spotkac

prosze cie niedenerwuj sie usmiechnij sie :-)
W tłumaczeniu jest błąd, powinno być: "bo nie znalazłaś pracy ALBO z innych przyczyn....zamiast jak również!
Daiana dlaczego założyłaś jednocześnie 3 różne nicki dla próśb tłumaczenie korespondencji z tym samym facetem? Przecież Nowy29, Diana23 i terefere to jedna i ta sama osoba!

A facet niezły bajerant. Truje o miłości. Włosi tak mają, trzeba to traktować z przymrużeniem oka nie angażując się. Mam nadzieję, że dla Ciebie to też tylko niezła zabawa?
nie zakaldlaam 3 nikow a ta znajomosc to mało wazna dla mnie i sie nieangazuje bo mam swoje zycie a ja cukrowania nie lubie
nawet jesli zalozyla 3 nicki to jej wylaczna sprawa..osobista sprawa..i nie musi sie nikomu tlumaczyc...troche szaczunku dla forowiczki ,przeciez chyba macie oczy !..to dobra dziewczyna!
Daiana, przecież to jasne jak słońce, że zakładałaś, IP nie klamie, poza tym sama się zdradziłaś w przedostatnim poście odnosząc się do maila nicka Nowy29. I jeszcze te analogie w tekstach tych 3 osób aż biją po oczach. Za chwilę się pogubisz w tych nickach. Skoro to nieważna znajomość, to po co dajesz do tlumaczenia malo istotne teksty. Powiedz facetowi, że się nie rozumiecie i żeby napisał do Ciebie, jak się nauczy polskiego :D

No tak Sette przecież sama jesteś kolekcjonerką nicków, więc rozumiesz koleżankę...D I nie jestem wrózką, nie widzę osoby jedynie jej IP i wpisy, więc nie mnie wyrokować z fusów, czy to dobra czy zła osoba.
no to sie nie czepiaj..masz oczy i widzisz co daje do tlumczenia..sama forowiczka widac zauwazyla ze tu jest watha wilczyc co sa gotowe rzucic sie do gardla za posiadanie wikszej ilosci nickow niz jeden jak by to mialo swadczyc o moralnosci i jakims dziewictwei forumowym..non sono i cazzi tuoi to po powierwsze..po 2.gdyby nie ja to bys sam nic nie zuwazyla atak to wszynasz burde i po co te dydkusje daj jej spokoj..czula sie wten sposob chroniona czy bardziej anonima..dziewczyna nigdy nie wszczynala klotni do nikogo nic nie miala,prosila TYLKO o tlumczenia..daj jej spokoj ,kazdy ma swoje problemy..nie UTRUDNIAJ wiec! i nie ciagnij tematu..troche dyskrecji w sprawach osobistych nie zaszkodzi,kazdy ma swoj powod dla ktorego jest wazne bycie anonimowym w sieci szczegolnie gdy na fiolecie nie brak szakali.Basta wiec!...az do tego doszlo..ze forowicze boja sie dawac tlumaczenie bo wiedza zemoga zoastac zaatakowane..we wredny ochydny sposob..Na to admin powinien zwrocic uwage,ze pewne osoby zachowuja sie wilki w owczej skorze..Howgh
Daiana 23 dawaj mi do tlumczenia wszystko co chcesz na priva!..olej fiolet i wilczyce
i jeszcze Ci tu IP sprawdzają! zaraz zaczna majtki sprawdzac i odciski odciski palcow..lacznie dowodem osobistym i numer NIP
probke moczu tez chcecie????
per carità! - na miłość boską! litości!
Sette, śmieszny ten Twój post. Ktoś, kto daje do tłumaczenie prywatne wiadomości na FORUM PUBLICZNYM, raczej nie jest zainteresowany zachowaniem prywatności. Ja nic do dzieqwczyny nie mam, zwróciłam tylko uwagę na mnogość nicków i nie pochlebiaj sobie, bo zauważyłam to dzięki własnej przenikliwości a nie dzięki tobie. Niby jak ty mialabys mnie na trop naprowadzić, poza tym, że przetlumaczyłaś jej z błędem. I na miejscu tej nowej forumowiczki bym uważała z tym wysyłaniem jej osobistych smsów na Twojego priva, bo to ty możesz się okazać wilkime z owczej skórze...Ale nie moje rybki, nie moje akwarium.
pruj sie pruj nic innego ci nie zostalo..brak ci empati..wczuj sie w ta dziwwczyne,prosta badante, wczuj sie i nie wkurzaj mnie ..sa sytuacaje wkktorych nazlezy trzmac morde w kubel i nie komentowac brak ci dypolmacji i wyczucia co mozesz na forum publicznym!..chowasz sie za anomowoscia i ty!cazz...
a taki byl spokoj kilka dni i musiala swe 3 grosdze wsadzic!
Odezwała się mistrzyni taktu i dyplomacji ;D Nie rozśmieszaj mnie, przypomnij sobie swoje chamskie odzywki do wielu nowych i starych forumowiczów. Ja tylko chciałam się dowiedzieć, po co nowa użytkowniczka zakłada wiele nicków, tworzy sztuczny tłum na forum, nie obraziłam jej przecież. A ty co się pienisz? Będę wtrącać swoje trzy grosze, kiedy uznam za stosowne i mam gdzieś, czy cię to wkurza czy nie.
ale sie rozggabilas staseraaaa..ze oho ho ho..i co myslisz ze ktos ci opdpowie na twoje pytanie po co?..pocą to się majtki nocą hehehehe..masz odpowiedz
pani cyberdetektyw!
ile jeszcze .. dajcie spokoj już po co te kłotnie co?
jesli ktos przeczyta DOKLADNIE ,to widoczne jest iz szukajaca zaczepki ,to sette .Ggabi grzecznie zadala pytanie ,i zostala zaatakowana przez sette ,ktorej akurat sparawa nickow daiany23 nie powinna interesowac ( mam na mysli to ,ze jesli Ggabi zapytala daiana23 - to odpowiedzi powinna udzielic Daiana ,a nie wtracac sie sette ,tak jaby to byla ona ).Jesli Ggabi sprawdzila IP to tylko potwierdza ,ze z tego samego kompa wyszly te same nicki.Sette boi sie, ze ja moze ktos sprawdzic w ten sam sposob .Bo to latwo sprawdzic :)
basik, wiesz przecież że sette zrobi wszystko, absolutnie wszystko aby tylko być widoczną na forum. NIe odpuści żadnego tematu, ani żadnemu użytkownikowi. A ile ma nicków i ile razy sama ze sobą gada to wie najlepiej ten kto ma program do sprawdzenia IP. Zdziwilibyście się jakbym zrobiła wyliczenie które nicki to jej i w których wątkach prowadzi dyskusje sama ze sobą.
Ta baba ma chory łeb i potwierdza się to KAŻDEGO dnia !!!

pzdr
M
questo non e tuo problema, neanche non sono i cazzi tuoi,hai capito scema? Daiana nie MUSI udzielac zadnej odpowiedzi wbijcie to sobie do zakutych łbow bo to sa ...cazzi suoi.. was widze interesuja wylacznie cazzi innych osob patrzcie tylko i wylacznie na wasze cazzi..to sie dowartosciujecie bez ogladania na cazzi innych forowiczow...czy do cholery wam brak cazzi vostri???????..tu nikt nikomu NIE MUSI udzielac odpowiedzi i nie zmusicie nikgo swym falszem do tego, lizcie sobie dupcie lizcie..Bravoooo Daiana ucz sie ode mnie!..wataha sie czai.....buhahahahahhaha
Mała poprawka: Questo non è IL tuo problema.
:) :) :) A co do tego to zgadzam się z Margo. Każdym słowem sette potwierdza, że na forum ma kilka nicków. Chora jakaś...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie