prośba o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Może ktoś przetłumaczyć : dziękuję że jesteś...
niby takie proste ale jak to poprawnie napisac...będę wdzięczna
grazie che sei - dziękuję że jesteś
sposami ozen sie ze mna
wiesz co, to nie było zbyt miłe...nie jestem w desperacji, sam mnie o to poprosi niedługo, jeśli zechce, a tobie gó...no do tego
i naucz sie ludzi szanować!!!!
Cytat: adziamka
wiesz co, to nie było zbyt miłe...nie jestem w desperacji, sam mnie o to poprosi niedługo, jeśli zechce, a tobie gó...no do tego
i naucz sie ludzi szanować!!!!

:*
trzymam kciuki :-)

Moze na Swieta?
Adziamka to byl tylko cytat z linku ktorego ci wrzucilam na prywatna poczte/pomyslam ze przydzaza ci sie mile zwroty skoro slabo znasz wloskie realia i jezyk ..jak otworzysz to sie przekonasz..zapomnialam dodac usmiech na koncu ,a ;gowno cie obchodzi; to jest po wlosku : non sono cazzi tuoi a link do brzydkich slow tu masz http://www.wloski.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa/161330 tamten link wyslany wczoraj byl z pieknymi slowami......buu
jakoś Ci nie bardzo wierzę, bo z natury podejrzliwa jestem...brzydkie słowa mi nie potrzebne, rzadko używam, ale mam książeczkę "Włoski bez cenzury"gdybyś chciała (może ktoś jeszcze)- brzydkie słowa na każdą okazję:)
mialam ta ksizeczke..kiedys ktos o niej na forum przed laty napisal..chyba w 2007..kupilam..tam nic nie ma samo "przedszkole"..potem jedna Polka mi ją ukradla...
..ja tez podejrzliwa jestem..ahahahaha..tu w IT nie ufam nikomu a o rodaku to juz mowy nie ma,zebym zaufala..podejrzliwosc to zdrowe podejscie!
otworzylas poczte?..na samej gorze obok slowa zalogowany jest twoj nick..kliknij na slowo; wiadomosci/obok widzisz cyfre ile masz wiadomosci/..i otworz link..przekonasz sie ze jest fajny..jeden z moich ulubionych tu na ..jest slodki
Cytat: adziamka
Może ktoś przetłumaczyć : dziękuję że jesteś...
niby takie proste ale jak to poprawnie napisac...będę wdzięczna

Grazie che ci sei :)
taaa włoski bez cenzury?! śmiech na sali. Coto za książka gdzi vaffanculo jest tłumacozne jako idź do diabła?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Ogłoszenia