Bardzo prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebuje przetlumaczyc nastepujace zdania, bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc

1. Życzą sobie państwo menu?
2. Co robicie w wolnym czasie?
3. Chodzimy na spacer, oglądamy TV lub słuchamy radia.
4.Chciałabym zarezerwować stolik dla 5 osób na godz. 19.15.
5.Chciałabym zarezerwować pokój dwuosobowy z prysznicem na trzy noce od piątku.
6. Chciałabym zarezerwować pokój jednoosobowy.
7.Przepraszam, jak dojechać na dworzec autobusowy?
8.Dzwonię z pokoju 28, mam problem: nie mogę zamknąć okna i w łazience brakuje reczników
9.Chciałbym zamówic sok grejpfrutowy i lody
10.Pokój jednoosobowy kosztuje 150 euro, wliczone śniadanie.
11.Prosze skrecic w lewo, potem isc prosto i skrecic w druga przecznice w prawo.
12. Czy życzą sobie państwo cos do picia?
13. Zamawiam 2 kawy i dwa rożki.
14. Musisz isc prosto, przejsc przez droge a potem skrecic w lewo.
15.Ide do kina lub teatru, czytam książki.
16.Nie działa ogrzewanie i nie ma ciepłej wody.
17. chciałabym zarezerwować pokój dla 2 osób na piątek wieczór.
18.Przepraszam, jak dojśc do centrum?
19.Co państwo robią w wolnym czasie?
20.Proszę mi jeszcze przynieść wodę mineralną.
21. Przepraszam, jaki autobus jedzie do centrum?

2. Co robicie w wolnym czasie? Che cosa fate nel tempo libero?
3. Chodzimy na spacer, oglądamy TV lub słuchamy radia. Facciamo delle passeggiate, guardiamo la TV oppure ascoltiamo la radio.
4.Chciałabym zarezerwować stolik dla 5 osób na godz. 19.15. Vorrei prenotare un tavolo per 5 persone per le 19.15.
6. Chciałabym zarezerwować pokój jednoosobowy. Vorrei prenotare una camera singola.
7.Przepraszam, jak dojechać na dworzec autobusowy? Scusi, come arrivare alla stazione degli autobus?

Reszta zaraz
8.Dzwonię z pokoju 28, mam problem: nie mogę zamknąć okna i w łazience brakuje reczników. Chiamo dalla camera numer 28: non riesco a chiudere la finestra e nel bagno non ci sono degli asciugamani.
9.Chciałbym zamówic sok grejpfrutowy i lody Vorrei ordinare il succo di pompelmo e i gelati
10.Pokój jednoosobowy kosztuje 150 euro, wliczone śniadanie. Una camera singola costa 150 euro, compresa la colazione
12. Czy życzą sobie państwo cos do picia? Vorrebbero qualcosa da bere?
13. Zamawiam 2 kawy i dwa rożki. Due caffè e due coni, per favore.
14. Musisz isc prosto, przejsc przez droge a potem skrecic w lewo. Devi andare dritto, attraversare la strada e poi girare a sinistra.
15.Ide do kina lub teatru, czytam książki. Vado al cinema oppure a teatro, leggo i libri.
16.Nie działa ogrzewanie i nie ma ciepłej wody. Il riscaldamento non funziona e non c'è l'acqua calda.
17. chciałabym zarezerwować pokój dla 2 osób na piątek wieczór. Vorrei prenotare una camera doppia per venerdì sera.
18.Przepraszam, jak dojśc do centrum? Scusi, come ci si arriva al centro?
19.Co państwo robią w wolnym czasie? Che cosa voi fate/Loro fanno nel tempo libero?