Cytat: Silva90
Ja bym powiedziała "seguendo le stelle" - "podążając za gwiazdami". Ale to nie jest fachowe tłumaczenie.
A swoją drogą - ludzie, co wy macie z tymi tatuażami? To już któraś z kolei prośba o tłumaczenie napisu na tatuaż... nie wiem po co w ogóle sobie robić, a tym bardziej po włosku...
Masz racje Silva ..a nie lepiej wydziergac sobie na koszulce po co zaraz dziary na ciele robic?Kiedy ladna kobieta robi sobie tatuaz to sie oszpeca..no chyba ze nie jest ladna...to.. hmm...hmm..Pmietam stary dobry dowcip o tatuazy...fakt autentyczny podkreslam..z reguly faceci stosuja ten trick..Mowi chlopak domnie.Mam na plecach tatuaz..narciarza..odpowiedzilam pokaz mi..sciaga podkoszulek..Widze nagie czyste plecy..facet patrzy na ma mine: I co?Nie ma go?...Widocznie juz zjechal!!! wracajax do slow Silva ..Ludzie robiacy sobie tatuaze mają potrzebę koncentracji na sobie spojrzeń z otoczenia. Np ekstrawertycy, introwertycy mogą mieć wiekszą lub mniejsza potrzebę wyróżnienia sie. Introwertycy niewatpliwie rzadziej, bo im nie zależy na szczególnej ekspozycji społecznej.
Co do tatuazy schowanych pod ubraniami to w ten sposob osoba z dziarą wzmocnienia swoja seksualnosc..to sposób na rozbudzenie ciekawosci.... erotycznej partnera...:D.
Nie mam ani jednego tatuazu,choc moja maz mial przez lata studio tatuazu i wykonywal je profesjonalnie..Nie zdecydowalam sie nigdy..mam fobie przed IGLA:D