Cala marysia... tylko na tyla ja stac: copia-incolla. Nic dziwnego, ze sie poematow nie rozumie...
Az tak trudno sklecic wartosciowa wypowiedz???
Bardzo chcialabys, aby Ci sie wywód udal, ale niestety nie dalas rady. Tobie sie naprawde zle neurony polaczyly!
Ze fantazji NIE masz to wiadomo, bo i prostej piosenki nie zajarzylas, w internecie szukac tez nie potrafisz, skorzystac z pomocy chocby narzeczonego rowniez nie (to od czego Ty go masz? ok, wiem, wiem), no i przede wszystkim nie jestes w stanie ogarniac ludzi swoja tepota!
Moj blad byl wynikiem edycji poczatkowej czesci tekstu, ktorego juz potem nie analizowalam.
A co do tematu o wizach, to biorac pod uwage Twoje
zmienne nastroje i odwracanie kota ogonem tak wlasnie to odebralam. A poza tym pomyslalam sobie lepiej o Tobie niz na to zaslugujesz: ze przypomnialas sobie o tej loterii i probujesz sie zreflektowac, bo przeciez nikt normalny nie czekalby sobie ze spokojem, kiedy w loterii sie moze poszczescic. Ale nie, uparte i zawziete stworzenie mowi amerykanom: kiss my ass! Na cos tak kretynskiego bym nie wpadla!
A skoro juz sie wypowiadasz, to zapoznaj sie dobrze z tematami, bo Mascalzone w tamtych dniach proponowal spotkanie wlasnie w Rzymie, ktore Ty "zignorowalas". Ty mi wypominasz i wklejasz temat sprzed roku, ktory ma sie nijak do danej sytuacji, a potrafisz sie wyprzec tego, co pisalas niedawno...Ty sie wpieprzasz podrzucajac linka do rozmowy w ktorej naskakuje na traktowanie kobiet przedmiotowo i robienie sobie z nich workow do spuszczenia sie, a potem ja mam znosic spokojnie przez kilka miesiecy wymyslanie bajek na moj temat, do tej pory to dno wspomina extracomunitario.
Ty pro-aborcyjna, puszczalska (...)! Tak, mam prawo tak mowic, skoro albo milczysz albo podjudzasz w postach na ten temat!
Cytat: marysia2
Cytat: diabolik69
In ogni caso sarebbe meglio nel weekend e comunque Milano o Bologna è meta ideale per questa cena che proposta ogni 3 mesi viene puntualmente snobbata da tutti, chissà perchè ;)
A Roma, io, molto volontieri :-)
Mascalzone quando sarai a Roma, fallo sapere!
A Roma ...nie wiem, czy Ci slowo 'Roma' cos mowi?!?! ...a poza tym, nie wydaje mi sie, zeby to zdanie pokazywalo jakies specjalne zainteresowanie szukaniem znajomych...
Alez skad! A jak tam skype'owa znajomosc z diabolikiem? Zaloze sie, ze pierwszy z niej zrezygnowal... jego "intensywnosc" by z Toba nie wytrzymala... chociaz jedno i drugie ma cos z glowa, to moze jednak jeszcze nie koniec.
Jestem rowniez tego pewna ...ale czasem mala obawa mi przemknie przez mysl, gdy natkne sie na kogos z PL. ...bardzo zadko sie to zdarza, wiec spie po nocach.
Nie uciekaj przed takimi spotkaniami, moze sie w koncu nauczysz nie popelniac ciagle tego samego bledu, skoro upomnienia na forum nie skutkuja.
Nie wygrasz ze mna swoja zacieta zlosliwoscia i brakiem obiektywego spojrzenia... ja jestem z innego kruszcu... z dobra i prawdy, a Ty z chaosu...!
edytowany przez marshmallow: 07 lis 2012