Napisz po 3 żadna do każdego pytania po włosku
Co jedzą Włosi ?co jedzą Polacy ?
Jakie jest twoje ulubione danie włoskie ?
Jakie danie kuchni polskiej polecił byś Włocha ?
Proszę o pomoc
Roby co lubisz jesc w Polsce,napisz chlopakowi po wlosku..co polecasz?
MascalzoneLatino
05 gru 2012
cipe :)
MascalzoneLatino
05 gru 2012
ogolnie nie lubie duzo rzeczy, prawie ponad 3 jedzonko . Jak tego tylko dla nauka: Mi piace molto il bigos.
SettediNove
05 gru 2012
La carne.. una bella grigliata con i peperoni grigliati e le patatine ,schabowy ziemniaki kapusta zasmazana cotoletta alla milanese,patate fritte.patate arrosto /pieczone zimniaki/insalata di capuccio..nie wiem jak jest kapusta zasmazana..kto wie ?????
SettediNove
05 gru 2012
Qual è il tuo piatto italiano preferito? Bistecca alla milanese con patate fritte ,crauti fritti/to chyba kapusta zasmazana
SettediNove
05 gru 2012
Cytat: MascalzoneLatino
pisz sie loda!
SettediNove
05 gru 2012
pisze się..mialo byc ..a pierogi ti sono piaciuti?
agtkaf?????o rany!..milo mi ?..moje gratulacje .spoznione lecz szczere...jak sunia?
agatkaf
06 gru 2012
hej sette! sunia starzeje się ale nadal w formie;-)
a cóż to za gratulacje?
SettediNove
06 gru 2012
bo bylam zaproszona,przez Ciebi ale nie pojawilam sie na twoim slubie kochana..chorowalam i nie chcialam sie usprawiedliwiac malem:D..myslami bylam woczas z Toba w kosciele i zyczylam ci wszystkie go co najpiekniejsze i najlepsze na swiecie. :D
SettediNove
06 gru 2012
Agatkaf mozesz poprawic to co usilowalam napisac temu giovanotto?
agatkaf
06 gru 2012
niech mu mascalzone przetłumaczy jak należy...napisał co lubi jeść hehe
dzięki za gratulacje..to wieki temu, a teraz mały człowieczek mi już pełza po podłodze:-)
SettediNove
06 gru 2012
gratulacje..ale ten czas leci...:D
Silva90
06 gru 2012
Cytat: Igor018
Nie mam pojęcia jak to napisać . Mam 4 lekcje włoskiego i mam to sam napisać w domu na jutro
Pomocy
A przepraszam bardzo, w ramach czego? Jakoś mi się nie wydaje żeby ktoś po 4 lekcjach (jak zrozumiałam) zadawał wypracowania do napisania...
marshmallow
09 gru 2012
Cytat: MascalzoneLatino
Powiedz mi, co jesz, a powiem ci, kim jestes.
Widac, ze jestes zwyklym ch***
MascalzoneLatino
09 gru 2012
yyyyaaaaawwnnnnn
SettediNove
12 gru 2012
Cytat: Igor018
Nie mam pojęcia jak to napisać . Mam 4 lekcje włoskiego i mam to sam napisać w domu na jutro
Pomocy
co to znaczy mam 4 lekcje wloskiego?..na tydzien 4 godziny? czy dopiero miales tylko 4 lekcje jez.wloskiego?..od poczatku roku szkolnego czy kursu jezykowego?