Witam bardzo serdecznie z wielką prośbą. Otóż jestem kompletną nogą z włoskiego dlatego bardzo bym prosiła o przetłumaczenie tekstu o przyszłych wakacjach. Używany czas ma być najprostszym czasem przyszłym Futuro Semplice (parę wstawek jest z przeszłego).
Moje przyszłe wakacje będą wspaniałe- spędzę je wraz z moimi przyjaciółmi na wyjeździe, prawdopodobnie do Chorwacji. Wszystko ustaliliśmy już w zeszłym roku- pojedziemy w lipcu samochodem przyjaciółki, natomiast w czerwcu wszyscy pójdziemy do pracy, żeby zarobić na nasz wyjazd i mam nadzieję, że wszystkim się to uda.
Pojedziemy w cztery osoby do Splitu, gdzie wynajmiemy mieszkanie i przez 3 tygodnie będziemy sami gotować i sprzątać. Czas będziemy spędzać głownie na plaży, ale także zaplanowaliśmy wiele zwiedzania okolicznych pięknych zabytków.
Kiedy wrócimy znów pójdę do pracy, żeby trochę zarobić na studia, a we wrześniu wyjadę po to, by szukać mieszkania w którym będę żyć przez 5 kolejnych lat nauki. Mam w planach odwiedzić jeszcze moją rodzinę na wsi nad Bałtykiem, a tam zawsze jestem około 3 tygodni. Mam nadzieję, że będą to moje najlepsze wakacje w życiu, spędzone w gronie rodziny i przyjaciół.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ DOBRODZIEJOM I INNYM WSPANIAŁYM OSOBOM, KTÓRE ZECHCĄ MI POMÓC :)