Ogłoszenie o pracę:) Opieka / Pomoc / Niepelnosprawni

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |
Witam potrzebuje pomocy w poprawnym napisaniu ogłoszenia.
Potrzebuje coś w ten deseń.
"Mężczyzna z doświadczeniem zaopiekuje się osobą niepełnasprawną lub starszą.
Miły, silny o łagodnym charakterze.
Prawo jazdy A, B. Potrafi gotować oraz sprzatać.
Posiada własny samochód.
Do dyspozycji 24/24h."
Pozdrawiam.
http://www.kijiji.it/annunci/cerco-lavoro-servizi/verona-annunci-verona/badante-uomo-55enne-disponibile/48367157
Dziękuje:) Wklejam dla pewności. Google nie do konca dobrze tłumaczy.
"Serio uomo offresi come badante capace volenteroso 24 su 24 e 365 giorni annui anche senza riposo per persone bisognose con offerta vitto alloggio e compenso adeguato alla mia disponibilità ed impegno - offro compagnia,cura della persona, assistenza tutto il giorno, pulizie e tenuta casa tutti laori domestici,cucina e lavaggio biancheria, amante animali, patente A, B. Ho una macchina." XYZ

Poważny człowiek oferuje się jako opiekun gotów stanie 24 24 i 365 dni w roku bez odpoczynku dla potrzebujących z noclegów oferujących żywność i odpowiednie odszkodowanie i zobowiązanie do mojego dostępność - oferuję towarzystwo, osobista opieka, pomoc w ciągu dnia, sprzątanie i prowadzenie domu wszystko domowego laori, kuchnia i pralnia, miłośnik zwierząt, prawo jazdy a, B. Mam samochód. XYZ

Proszę o potwierdzenie.
edytowany przez thevedzi: 31 maj 2013
Zle
Uomo serio,polacco 35 enne / tu wstaw swoj wlasciwy wiek/ responsabile cerca lavoro con vitto e alloggio serio tentativo di cura per gli anziani.So cucinare ho patente e macchina.Disponibile da subito.telefonare 347 ABC DEEF
jesli nie znasz wloskiego to czarno to widze,bys znalazl prace ..i pamietaj ze praca badante OPIEKUNA to nie jednoczesnie praca jako kierowca ogrodnik pomywacz i kucharz..OPIEKUN Ma sie koncentrowac glownie na OSOBIE potrzebujacej asysty a nie na wszystkim po trochu, nie na calym obejsciu domowym,trzeba sie znac na Parkinsonie Alzhaimerze..miec wiadomosci o tych chorobach ,znac te choroby ...trzeba miec zamilowania pielegniarskie duzo wewnetrznego spokoju cierpliwosci i tolerancji. Do bycia OPIEKUNEM trzeba miec PREDYSPOZYCJE,nie jest to praca dla ludzi,ktorzy chca ja podjac bo sa akurat bezrobotni i tym sie tylko kieruja ,ze chca pracowac ,byle gdzie aby tylko zarobic.Doradzam ci szukanie pracy na POLNOCY nie na POludniu Itali..
Pan szuka badante maschio w Veronie http://www.kijiji.it/annunci/offerta/verona-annunci-verona/pensionato-cerca/47950035?utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=jobs-organic
Pan w Rzymie cerca badante maschio http://www.kijiji.it/annunci/offerta/roma-annunci-roma/badante-maschile/48305425?utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=jobs-organic

Jak to mowia panie opiekunki zarobki wrzymie nie sa zbyt wysokie
praca w Mediolanie http://www.kijiji.it/annunci/offerta/milano-annunci-milano/badante-uomo-o-donna/47922814?utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=jobs-organic

Tylko sie sprezaj
Cytat: thevedzi
Dziękuje:) Wklejam dla pewności. Google nie do konca dobrze tłumaczy.
"Serio uomo offresi come badante capace volenteroso 24 su 24 e 365 giorni annui anche senza riposo per persone bisognose con offerta vitto alloggio e compenso adeguato alla mia disponibilità ed impegno - offro compagnia,cura della persona, assistenza tutto il giorno, pulizie e tenuta casa tutti laori domestici,cucina e lavaggio biancheria, amante animali, patente A, B. Ho una macchina." XYZ

Poważny człowiek oferuje się jako opiekun gotów stanie 24 24 i 365 dni w roku bez odpoczynku dla potrzebujących z noclegów oferujących żywność i odpowiednie odszkodowanie i zobowiązanie do mojego dostępność - oferuję towarzystwo, osobista opieka, pomoc w ciągu dnia, sprzątanie i prowadzenie domu wszystko domowego laori, kuchnia i pralnia, miłośnik zwierząt, prawo jazdy a, B. Mam samochód. XYZ

Proszę o potwierdzenie.

Powazny mezczyzna oferuje sie jako opiekun,pojetny,chetny 24/24 365 dni w roku takze bez odpoczynku( dni wolnych) osobom potrzebujacym,ktore oferuja mieszkanie i wyzywienie oraz wynagrodzenie odpowiadajace mojemu zaangazowaniu i dyspozycyjnosci. Oferuje towarzystwo,opieke nad osoba,pomoc,sprzatanie ,prowadzenie domu,kuchnia,pranie,milosnik zwierzat,prawo jazdy A,B.Mam samochod.

Mniej wiecej tak to brzmi przetlumaczone.
To ogloszenie wkleilam ci tylko na WZOR : "Serio uomo offresi come badante capace volenteroso 24 su 24 e 365 giorni annui anche senza riposo per persone bisognose con offerta vitto alloggio e compenso adeguato alla mia disponibilità ed impegno - offro compagnia,cura della persona, assistenza tutto il giorno, pulizie e tenuta casa tutti lavori domestici,cucina e lavaggio ,amante animali, patente A, B e macchina

jesli nie palisz to dopisz: non fumatore
powinno ci sie przydac to: http://deeoswajawlochy.blogspot.it/
Moim zadnie wogloszeniu powinienes polozyc glowny nacisk na to ze jestespowaznym odpowiedzialnym mezczyzna, Polakiem ...wiek...i prawo jazdy plus samochod to sa twe glowne atuty..Ogloszenie nie musi byc rozpisane na pol kilometra,..nie musi byc dlugie powinno byc ,wrecz tresciwe..tamto to tylko by wzor..wg mnie rozwlekly i oferujacy sam sobie zbyt wiele obowiazkow...:D
ja bym ci doradzala Niemcy ,dlatych co nie znaja jezyka sa kursy na miejscu.I zarobisz duzo wiecej i pewniej
Cytat: thevedzi
Witam potrzebuje pomocy w poprawnym napisaniu ogłoszenia.
Potrzebuje coś w ten deseń.
"Mężczyzna z doświadczeniem zaopiekuje się osobą niepełnasprawną lub starszą.
Miły, silny o łagodnym charakterze.
Prawo jazdy A, B. Potrafi gotować oraz sprzatać.
Posiada własny samochód.
Do dyspozycji 24/24h."
Pozdrawiam.

Moja propozycja:
Uomo con esperienza offresi per assistenza anziani oppure assistenza persone invalide.
Gentile, forte con carattere mite.
Patente di guida tipo A e B. Sa cucinare e fare pulizie.
Automunito.
Disponibile 24 su 24
edytowany przez umbryjka: 01 cze 2013
Dziekuje Wam za wszelka pomoc. Dwa słowa. - Akurat u mnie nie ma problemu z nowymi wyzwaniami. Może to zabrzmi jak przechwałki... W PL OSP. Bywało że po wypadku musieliśmy zbierać różne rzeczy...- nie ma problemu z obrzydzeniem. Kiedyś zastępowałem też jedną opiekunę. Od 2 lat sprzątam w Monzy, nic mnie już nie zdziwi:) Naprawiam też pralki, zmywarki etc. (Skończyłem ICT) Z językiem nie ma szału - komunikatywny. Nie chce napisać ogłoszenia w stylu "kali jeść". Do rzeczy Treściwe? Moze jakaś "UWAGA" w górnej częśći...?

"Uomo serio, Polacco responsabile cerca lavoro serio tentativo di cura per gli anziani. So cucinare ho patente e macchina! .Disponibile da subito. Telefonare +39."

Wieku może nie będe podawał. Mam dopiero 23 lata...:) Posiadam też swoje zakwaterowanie...
A swoja droga jest ktoś z tych rejonów:D? (LC) (MB)? Pozdrawiam
edytowany przez thevedzi: 01 cze 2013
Jeżeli chcesz napisać, że podejmiesz się jakiejkolwiek pracy możesz też napisać: disponibile per qualsiasi lavoro pur che sia onesto.
I odnośnie samochodu: we włoskich ogłoszeniach jak się pisze, że dysponuje się własnym autem to używa się automunito.
edytowany przez umbryjka: 01 cze 2013
Myslę ze to co jest wyżej starczy:)
Muszę tylko jakimś sposobem wklepać tam zdanie o osobach niepełnosprawnych. Mam niedaleko siebie taki osrodek. Moze ktoś na wózku... Ile jest osob po wypadkach...
edytowany przez thevedzi: 01 cze 2013
Uomo serio polacco cerca lavoro come assistenza anziani/persone invalide. Automunito (patente di guida tipo A e B). Disponibile da subito.
gdybym ja miala zatrudnic opiekuna do niepelnosprawnego czlonka mej rodziny to osoby w twoim wieku bym nie zatrudnila,nawet zeby byla swiezo po szkole pielegniarskiej :D
Brak ci doswiadczenia! Masz swe CV ale bez doswiadczenia w opiekowaniu sie niepelnosprawnymi .. Pewnie w swej podwiadomosci laczysz obraz osoby niepelnosprawnej z wozeniem ja swoim samochodem..w mojej wyobrazni osoby niepelnosprawne przebywaja..siedza..leza w domu :D
Każdy kiedyś i gdzieś musiał zdobyć doswiadczenie. Przykro mi. Uważam że jak na swoj wiek jestem dojrzałym człowiekiem. Wiem jak wyglada praca u osob niepełnosprawnych którym trzeba zmieniać pieluchy i przemywać je po każdej defekacji. Uważam że na większość rzeczy jestem przygotowany. Nie mozesz wszystkich traktować swoja miara.
najwieksze bezrobocie dotyczy w Itali grupy mlodych w twoim wieku bo az 40 proc..predzej zatrudnia 40 latke niz 23 latka,to rzeczywistosc,przykro mi,ale tak jest.
w ogloszeniu swoim kaldz nacisk na dyspozycyjnosc,prawko, samochod.. dzwoniles wte miejsca co ci podalam..byly to swieze linki ..yaka oferta jest wazna gora 2 dni i potem maja na 1 miejsce ok 50 kandydatow .W Niemczech jest odwrotnie kazdy kandyat na oiekuna ma az 3 oferty do wyboru!..moze sam wybrac najlepsza dla siebie .W Niemczech BRAK jest ok 9 tys opiekunow!..pisalam o tym na forum
sorry za literowki
Thevedzi koniecznie przeczytaj, przyda ci sie ten temat : http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/185888#post1308344
w Angli masz 8 £/h 240 zl za godzine pracy,w It nie wyciagniesz wiecej niz 6,50 eu czyli 26 zl za godzine
http://www.hotmoney.pl/Tej-pracy-Anglicy-unikaja-jak-ognia-Czekaja-na-Polakow-s30764-slide2
gafe walnelam..tak to jest jak sie oglada tv i jednoczesnie stuka w klawiature ,funt brytyjski jest po 5 zl...x 8 £ to jest 40 zl z godzine pracy,sorry
Dzieki wielkie. Uklepię co się da i zobaczymy co z tego wyjdzie.:) Ad ogłoszeń. Wyłączone telefony... Lubia tak robić gdy ogłoszenie traci ważność:)
przy zbieraniu owocow lesnych w Norwegi masz 52 zl za godzine
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |

»

Życie, praca, nauka