Cytat: thevedzi
Dziękuje:) Wklejam dla pewności. Google nie do konca dobrze tłumaczy.
"Serio uomo offresi come badante capace volenteroso 24 su 24 e 365 giorni annui anche senza riposo per persone bisognose con offerta vitto alloggio e compenso adeguato alla mia disponibilità ed impegno - offro compagnia,cura della persona, assistenza tutto il giorno, pulizie e tenuta casa tutti laori domestici,cucina e lavaggio biancheria, amante animali, patente A, B. Ho una macchina." XYZ
Poważny człowiek oferuje się jako opiekun gotów stanie 24 24 i 365 dni w roku bez odpoczynku dla potrzebujących z noclegów oferujących żywność i odpowiednie odszkodowanie i zobowiązanie do mojego dostępność - oferuję towarzystwo, osobista opieka, pomoc w ciągu dnia, sprzątanie i prowadzenie domu wszystko domowego laori, kuchnia i pralnia, miłośnik zwierząt, prawo jazdy a, B. Mam samochód. XYZ
Proszę o potwierdzenie.
Powazny mezczyzna oferuje sie jako opiekun,pojetny,chetny 24/24 365 dni w roku takze bez odpoczynku( dni wolnych) osobom potrzebujacym,ktore oferuja mieszkanie i wyzywienie oraz wynagrodzenie odpowiadajace mojemu zaangazowaniu i dyspozycyjnosci. Oferuje towarzystwo,opieke nad osoba,pomoc,sprzatanie ,prowadzenie domu,kuchnia,pranie,milosnik zwierzat,prawo jazdy A,B.Mam samochod.
Mniej wiecej tak to brzmi przetlumaczone.