aiuto?!

Temat przeniesiony do archwium.
ciao kochani!!!
czy znjadzie się ktoś kochany i mi to przetłumaczy??....grazie mile!!!

Una notte ho gridato al mondo quanto ti amo e il cielo è rabbrividito. Da allora ogni volta che soffia il vento mi sembra di sentire il tuo nome nell'aria... e il mio cuore sa che ora tutto l'universo conosce quello che provo per te. Ti amo cucciolo mio

Buongiorno cucciolotto mio oggi sono felice perché la notte mi ha portato te nei miei sogni e ti ho tenuto tra le mie bracca tutta la notte.tats dolcissimo amore mio.

Se non senti parlare il tuo cuore... ascolta il tuo silenzio, a volte il vero amore arriva sottovoce...
pewnej nocy krzyczałem światu jak bardzo Cię kocham i niebo zadrżało. Od tego czasu za każdym razem, gdy wieje wiatr, wydaje mi sie, że słyszę twoje imię w powietrzu... i moje serce wie, że teraz cały wszechświat wie, co do Ciebie czuję. Kocham Cię mój pieseczku ("szczeniaczku")

Dzień dobry, szczeniaczku mój, jestem dzis szczęsliwy, bo noc przyniosła mi w snach Ciebie, i trzymałem Cię w ramionach przez całą noc....moje najsłodsze kochanie.

Jesli nie słyszysz głosu Twojego serca ... posłuchaj Twej ciszy, czasami prawdziwa miłość nadchodzi po cichu....
dzięki serdeczne za szybką odpowiedż,,,czy jak napiszę gattino to będzie koteczku?:)a czy tua piccina znaczy twoja maleńka?,,tanti saluti!!!

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka