wiecie?

Temat przeniesiony do archwium.
Wiecie ja po włosku bedzie zwrot: nie wiem jak Ci sie odzwdziecze albo nie wiem jak Ci dziekowac! Jak wiecie to piszcie, wogóle jakies fajne zwroty by mi sie przydały... Dzieki! Madzia
Non so come ringraziarti.
Ti sono molto grata.
Carpe Diem e sorridi sempre nella vita/chwytaj dzień i uśmiechaj się zawsze w życiu/,Da me va tutto bene,spero anche per te/u mnie wszystko w porządku mam nadzieję,że u ciebie również/,Ora sto riposando e tu?Che cosa fai di bello?/właśnie wypoczywam,a ty co fajnego robisz?/,Era bellissimo stare con te/było pięknie przebywać z tobą/,E' andato cisi,cosi/ poszło tak sobie/,Dammi un bel bacio e sorridi un po'/daj mi pięknego całusa i uśmiechnij się troche/,Non vedo l'ora/nie mogę się doczekać/,La vita non e' un film/życie to nie film/,sono contenta che fa tutto bene/jestem zadowolone że jest wszystko w porzadke/,Mi sento molto solo/czuje sie bardzo samotna/,sei sempre con me anche quando non ci sei/jesteś zawsze ze mna nawet jeśli cię nie ma/,A casa mia tutto bene/u mnie w domu wszystko w porządku/,Sono io!...sorridi!Il mondo e' bello/to ja!... uśmiechnij się!świat jest piękny/Stammi bene!/trzymaj się/, To narazie tyle ,nie ma dzisiaj za dużo czasu.Całuski!
Te ne sono molto grata - tak chyba bedzie poprawniej.

« 

Pomoc językowa