-Tesoro mi manchi tanto, ti penso spesso e non posso fare a meno di stare male pensandoti lontana...
Skarbie, brakuje mi Ciebie, myslę o Tobie często i ciągle mi źle, gdy myslę, że jestes daleko
-Voglio essere l'aria che respiri, il cielo che contempli, le labbra che baci, ma più di tutto voglio essere la ragione che fa battere il tuo cuore.
Chcę być powietrzem, którym oddychasz, niebem, które kontemplujesz, ustami, które całujesz, ale nade wszystko chce być powodem bicia twego serca.
-Lascia che il tempo cambi le persone e le cose intorno a te, ma quando ti guarda...fermalo,non lasciare che cambi anche te,xkè sei già speciale così come sei...
Pozwól, by czas zmienił osoby i rzeczy wokół Ciebie, a kiedy na Ciebie patrzy, zatrzymaj go, nie pozwól, by zmienił także Ciebie, poniważ już jestes wyjątkowa taka, jaka jesteś
-Mi manca il tuo respiro nel sonno....
Brakuje mi twego oddechu we snie...
-Vorrei essere un uccello per volare ogni volta che ho bisogno, da te per riuscire ad abbracciarti, baciarti e coccolarti! Voglio esserti vicino per sempre!
Chciałbtym być ptakiem, by przylecieć za kazdym razem , gdy potrzebuję, do Ciebie, by móc Cięr obejmowć, całować i pieścić! Chcę być przy Tobie na zawsze!
-Farò sì che il vento arriverà da te con un mio bacio... se vedrai la pioggia non preoccuparti sono solo le mie lacrime perchè non sei vicino a me!
Spowoduje, że wiatr dotrze do Ciebie z moim pocałunkiem... jeśli zobaczysz deszcz, nie matrw się, to są tylko moje łzy, ponieważ nie jestes blisko mnie!
-Cucciolo BuonaNotte, sogni d'argento perchè quelli d'oro li farò io sognando te.
-maleństwo dobranoc, srebrnych snów, ponieważ sprawię, złote będziesz śnić z mojego powodu.