Więc jeśli ktoś się zdecyduje to przetłumaczyć na włoski to bardzo byłabym wdzięczna:''Zaskoczyłeś mnie...ale kłam, kłam - to takie przyjemne! Ten sen o którym ci wtedy pisałam miałam będąc w Warszawie.Sniło mi sie że przyjechałeś tu na kilka dni, A dała nam klucze od swojego mieszkania.Tak długo cię nie widziałam że czułam jakiś dziwny lęk przed tobą (jakbym miała przed sobą zupełnie obcego mężczyznę)Czując mój niepokój sprytnie zacząłeś go potęgować.Przewiązałeś mi oczy apaszką A  i rozbierałeś mnie bardzo, bardzo powoli...Mój strach mieszał sie z coraz większym podnieceniem.Wtedy wziąłeś mnie na ręce ,zaniosłeś do łóżka i związałeś mi ręce moją bielizną. Słyszałam jak mocno bije moje serce i pragnęłam cię z całych sił...Wtedy się obudziłam,była czwarta nad ranem. A siedziała obok mnie , mówiła że wołałam twoje imię przez sen.Opowiedziałam jej co mi się śniło a ona na to ,że gdybyś naprawdę tu przyjechał to jak większość Włochów wybrałbyś blondynkę, czyli ją :) Jeśli chodzi o zdjecia to muszę cię rozczarować...''