znajdzie ktos chwilke???

Temat przeniesiony do archwium.
...mi fa piaceres se riesco a stupirti in continuazone.Io sono fatto cosi',anche perche qando volio bene a una persona sono molto instintivo e poco riflessiwo.cerco sempre di non annoiare la persona che mi c accanto.Sono molto felice che questo 2005 mi cha portato davvero qualcosadi speciale.Quel qualchecosa sei propio TU...quandoti ho rivisto,ho prowanto una sensazione particolare,che non so spiegare ma molto piacevole.Sono stato atratto da tesubito dalla prima volta che ti ho visto.Guardando nei tuoi occhi ho visto una persona con tanto bisogno d'amoree mi c sembrato di guardarmi allo specchio...
Ciesze sie,jesli jestem w stanie ciagle cie zaskakiwac. Taki juz jestem.Rowniez dlatego, ze kiedy jakas osobe bardzo lubie (albo kocham),dzialam instynktownie i malo sie zastanawiam (???).Staram sie nie zanudzac osoby,ktora jest obok. Jestem bardzo szczesliwy, ze ten 2005 (rok w domysle) przyniosl mi naprawde cos specjalnego. Tym czyms (specjalnym) jestes ty.Kiedy cie zobaczylem,mialem wyjatkowe wrazenie,ktorego nie umiem wyjasnic,ale bylo to bardzo przyjemne.Spodobalas mi sie od razu,od pierwszej chwili, kiedy cie ujrzalem.Patrzac w twoje oczy zobaczylem osobe,ktora bardzo potrzebuje milosci i wydawalo mi sie, ze patrze w lustro...
dziekuje bardzo,bardzo...

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa