Katerinov

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Czy ktos moze jest w posiadaniu ksiazki "Corso elementare la lingua l'italiana per stranieri" ta czerwona. Chialbym ja kupic jednak cena to 120zl i zanim sie zdecyduje ja zamowic chialbym poznac wasze opinie.
Widzialam ostatnio na allegro za 45zl, sprobuj uzywana.Ksiazka jest wg. mnie b.dobra, ale jej wada jest brak klucza do cwiczen
:-))) milo ze tez sledzilas aukcje ( wygralem ja) dzisiaj koles po tygodniu od wplaty( mial mi ja wyslac w piatek priorytetem) napisal mi nagle ze zalal mu ja brat kawa i zwraca mi kase :-))))) az mi sie smiac chce. Wiec bede musial zamowic ja i zaplacic 120zl tylko czy jest warta tych pieniedzy, zalezy mi na niej bo jest pisana po wlosku, bez zadnych polskich opisow.
warto jest kupić tą książkę,jedna z lepszych,które miałam
Moze ktos ma do osprzedania ta ksiazke?
ja mogę odstąpić Xero tej ksiażki........... ze wszystkim, oczywiscie odpłatnie, co do ceny mozemy się dogadac !!! Nieprawda jest że nie ma do niej klucza..... Klucz jest do wszystkich ćwiczeń + testy po każdym unita + odpowiedzi do tych testów....... pozdrawiam....
poszukiwana książka "La Lingua Italiana per stranieri" Katerini Katerinov chętnie odkupię!!!!!!!
hej mam ksero katerinowa corso elementare ed intermedio i KLUCZ oczywiście mogę zrobić ksero jeśli ktoś potrzebuje to sie dogadamy moj mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Życie, praca, nauka