Błagam! Czy ktoś mógłby to przetłumaczyć? Można nawet cos zmienić jak nie będzie pasowało. Na prawdę zależy mi na tym!!
"Nie wiem jak zacząć bo tyle myśli kłębi się w mojej głowie i o tylu rzeczach chiałabym z tobą porozmawiać ale ostatnio jest to prawie niemożliwe. Nawet smsy od Ciebie są jakieś dziwne. Tylko 2 wyrazy i koniec. A ja chciałabym np. wiedzieć co robisz, jak Ci minął dzień....Nie wiem czy ty też to widzisz jak z każdym dniem oddalamy się od siebie. Nic nie jest tak jak było na początku. Wszystko się zmieniło po tej Akademii. Wiem że praca i kariera jest dla Ciebie bardzo ważna ale nie zapominaj też o miłości.
Czuję się taka samotna. Często wyobrażałam sobie jak to będzie. Mój pierwszy chłopak, pierwszy związek, pierwszy raz. Pocałunki na dzień dobry, kwiaty, romantyczne spacery.... Nic nie było i nie jest tak jak sobie wymarzyłam.
Tak długo Cie nie widziałam i boję się że jak się w końcu kiedyś spotkamy (nie wiem kiedy to będzie) to będę się czuła dziwnie. Ciągle tylko 2 minutowe "rozmowy", smsy, no i nagle będziesz "na żywo". Przecież my się tak naprawdę w ogóle nie znamy. Ile razy się spotkaliśmy? Ile czasu spędziliśmy ze sobą? I tobie tylko jedno było w głowie. A co jeśli spędzimy ze sobą więcej czasu i okarze się że to jest jednak nie to o czym myśleliśmy? Każdy pójdzie w swoją stronę.
A ja chcę tylko żeby ktoś mnie kochał, żeby był zawsze przy mnie kiedy tego potrzebuję. Czy to za wiele?
I nie mów mi że wszystko będzie dobrze, tylko musimy w to wierzyć, bo ja od dłuższego czasu w nic nie wierzę i nie mam na nic nadziei."