prezent

Temat przeniesiony do archwium.
dziewczęta, ja widzę, że Wy jesteście tu wszystkie ekspertkami od Włochów ;) doradźcie mi co mam kupić na prezent mojemu znajomemu, znamy się jeszcze niezbyt długo i nie chciałabym popełnić jakiejś gafy( ma to być prezent urodzinowy, a italiano jest po trzydziestce:)) dziękuję za pomoc.
Duzo dobrego makaronu,moze Barille?;)Zartuje,sama musisz wiedziec lepiej,to ze Wloch to nie zaczy ,ze ma jakies inne upodobania oid innych.Ty go znasz najlepiej,Ty sama musisz zdecydowac.Pozdrowka.
tak, tak ja to wszystko wiem, ale dziewczyny tyle piszą o tym dawaniu sobie prezentów, że już się wystraszyłam:)
Czesc. Napisz co lubi (nurkuje? fotografuje? podrozuje?) i jaki masz max budzet...
prezencik tak do jakichś 300 zł. lubi podróżować- związane jest to z jego pracą, wciąż wyjeżdza w interesach...
Oooo, 300 zl to duzo kasy... mozesz porzadzic:)
To ja Ci opowiem o moich prezentach, tych ktore najbardziej sie spodobaly...
- fotomontaz... my w kosmosie, my pod woda, my w Afryce itd... oprawione w ladna ramke tzw. na temat i zapewniam ze zrobi wrazenie (w razie czego sluze pomoca)
- domek zapachowy (tutaj takkich nie maja, a jak maja to paskudne, tak ze bardzo sie podobal i do dzis jest w uzyciu... do niego jakies ladne egzotyczne zapachy, przywodzace na mysl odlegle kraje, odprezajace, relaksujace, pobudzajace, czy jakie tam lubicie;)
- statywik podrozny
Ale na takich drozszych to sie nie znam, bo nigdy kaski nie mam wiec kombinuje jak moge:)
Pytam go teraz co by chcial, to mowi ze moze full wypas rower, pieska albo podroz do Brazylii (nowa moda)... no to chyba dopiero jak bede stara i bogata:)
Pozdrawiam!
dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam, ps-kurcze, wymagający ten Twój facet;)
Acha i jeszcze sobie przypomnialam... sa takie dwie wypas ksiazki "Terra" & "Mare" Edizioni WHITE STAR (Cube Book)
Najpiekniejsze fotografie z calego swiata, polecam bardzo bo naprawde sa przepiekne. Tutaj kosztuja okolo 16E jedna, w Polsce tez na pewno sa dostepne...
ja np. nagralam wszystkie znane melodie wloskie, stare i nowe na plytke robiac taka mala skladanke wloskich piosenek!!prezencik wypalil strasznie i bylo wiele radosci..a kolejny to tez zalezy od gustu, dzonki z drzewa sandalowego, takie ktore sie wiesza w pokoju...mojejmu italiano pododbalo sie to bardzo....ale to faktycznie zalezy od gustu i upodoban twojego znajomego....
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa