Zapis na kurs on-line

Temat przeniesiony do archwium.
Hej:) Mam stronkę do zapisania sie na kurs on-line do Cils Uno. Tylko stronka jest cała po włosku i nie wiem JAK mam się zapisać.Nie rozumiem. Napisałam do nich (prostym językiem) to mi odpowiedzieli,że trzeba dzwonić.
Wiem,że kurs jest płatny. Czy możecie mi powiedzieć, co mam zrobić, żeby wpłacić im przelewem on-line i zapisać się bez dzwonienia? mój włoski nie radzi sobie z całą stroną obcych informacji. Tu jest potrzebny ktoś, kto nieźle parla.
adres strony : www.mide.it/ctinfopage.asp?XD=764&LANGUAGE=IT w związku ze stroną www.mide.it/moodle/,na której jest interesujący mnie kurs. Rzućcie proszę okiem fachowym! Dziękuję.
wiesz, chcialam pomoc, ale nie znalazlam ceny tych kursow :? moze dlatego ze weszlam tylko na ta druga podana stronke bo na pierwsza nie moglam.
a ta strone mozna przelaczyc na polski :)
aha, jezeli chcesz sie nauczyc jezyka to nie sadze zeby ten "kurs" ci pomogl bo z tego co zrozumialam to to sa tylko testy z zeszlych lat, ale moge sie mylic... ;)
un abbraccio
Mnie udalo sie wejsc na ta pierwsza podana strone...jesli nie chcesz dzwonic to mozesz pojsc zapisac sie osobiscie...zpisy sa we wrzesniu i na rok 2[tel]na kurs -una quota di € 10 per quadrimestre per i corsi di alfabetizzazione di italiano e C.I.L.S; (czyli chyba 10 euro na 4 miesiace)
Jest tez mozliwosc zapisania sie online-Iscrizione in linea - na stronie
http://www.mide.it/ctiscrizione.asp?XD=923&LANGUAGE=IT&DATA=
Nic nie znalazlam na temat wplaty...ale chyba najlatwiej dopytac sie osobiscie.
Dziekuję,dziękuję,dziekuję:) Ja tam nic nie widziałam i czułam sie strasznei bezradna.Mam wszystkie odpowiedzi na swoje pytanie! Wielkie dzieki!
Dzięki :) testy z zeszłych lat to też dobra rzecz. Planuje zdac Cils uno to rzynajmneij mozna pocwiczyc na orygilanych testach:) Tylko żeby oni jeszcze jasniej pisali jak sie zapisać...
Pozdrawiam

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia