Piosenka z reklamy pizzy Knorra

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie-czy masz może słowa tej piosenki,albo znasz wykonawców tej piosenki???A może ktoś z Was???
Dzięki za info
KOSINUS 136 Bella Italia- takiego ja mam wykonawce, a tytuł oczywiście "Come" :) tekstu niestety nie mam, ale mysle, ze jak jush masz wykonawce to szybciutko znajdziesz w necie :D buzka :*
Come e’ calda la spiaggia
e’ caldo il mare
sempre due il cielo
Come e’ caldo il sole
e’ dolce la vita
quando sei qui con me

Come bianca e’ la sabbia
dolci le tue mani
sempre due l’amore
come e’ caldo il mare
e’ bello sognare abbracciato con te

Sapore di sale che hai sulle labbra
e’ il gusto della felicita’
Sapore di mare, sapore di te
e’ il vero gusto dell’amore

Come e’ calda la spiaggia
e’ caldo il mare
sempre due il cielo
Come e’ caldo il sole
e’ dolce la vita
quando sei qui con me

Come e’ dolce la vita
quando sei qui con me

prego :]
Pomóżcie potrzebne mi jest szybko ta piosenka z pizzy knorr NATYCHMIAST niech mi ktoś ją prześle prosze [email]
czy mógłby mi koś przesłać tę piosenkę? Bardzo,, bardzo proszę :) Liczę na szybki odzew :)
przeslac - tak
ale gdzie? maila brak :-(
p[rzepraszam, zapomniełam :P [email] z góry dziękuję :)
AgatkaF a moglabys też dla mnie ją wysłac [email] P.S dziękuję za nową dawkę muzyki,pozdrawiam,BUZIAKI :)
i dla mnie bardzo [email] gory dziekuje
co oznacza w tej piosence "sempre due il cielo" ?
Skusi sięktoś na przesłanie tej piosenki? [email]
ona już była tłumaczona, spróbuj wpisac fragment w wyszukiwarce, będziesz miał ją w sekundę
to do mnie? mi chodziło o piosenk mp3, a nie tłumaczenie...ale ktoś mi poprzesyłał i to i to xD za co bardzo dziękują
Czy ktoś jest w posiadaniu pliku mp3 piosenki "Come"? Jeśli tak, to bardzo proszę o przesłanie mi jej. Mój e-mail to [email] Z góry bardzo dziękuję!
Proszę, przyślijcie mi, jakoś nie mogę nigdzie znaleźć. Dziękuję z góry.

[email]
Piosenkę, oczywiście, nie tekst :)
Kasiu, jeżeli masz i jedno i drugie, to przyślij mi mp3 na ten adres mailowy booraczek53...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa