przetlumaczcie mi kilka tych slow...

Temat przeniesiony do archwium.
....prosisz mnie abym szybko nauczyła sie jezyka wloskiego ....w tak krotkim czasie jest to niemozliwe ...(to nie znaczy ze nie ucze sie go wcale ,malymi kroczkami do przodu ) ...wiesz ze moge poprosić Cie o to samo (naucz sie jezyka polskiego szybko ) ...jak na to zareagujesz ???
.....boje sie naszej "dziwnej" znajomosc ...a Ty dokladnie wiesz dlaczego.....zawsze bylam pewna siebie tym razem jest inaczej ..."nie chce miec cie tylko w snach" ... zapamiętaj te slowa- nigdy wiecej ich ode mnie nie uslyszysz nie przeczytasz ,,,,,caluje slodko

Kochani to dla mnie bardzo wazne .przetlumaczcie mi to w miare mozliwosci jak najszybciej ...dzieki sliczne
prosze Was bardzo ...to dla mnie wazne ,,,
mi avevi chiesto di imparare velocemente l'italiano...è impossibile in cosi poco tempo(cio non significa che non sto studiando,faccio piccoli passi)...sai che potrei chiederti la stessa cosa(impara polacco velocemente)..come avresti reagito tu?
...mi preoccupa nostra "strana" conoscenza...tu dovresti sapere perche...ero sempre sicura di se questa volta è diverso..."non voglio averti soltanto nei sogni"..ricordati queste parole-non le sentirai ne leggerai mai più da me...ti bacio dolcemente
svago ,dzieki Ci jak nie wiem co .......milego wieczorka zycze i pozdrawiam serdecznie

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa