prosze pomozcie !!

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moglby mi napisac jakies wierszyk urodzinowy lub zyczenia po wlosku ! bardzo prosze ! pomozcie !
poszukaj na forum,bo była tego masa
Życzenia urodzinowe

hej,dawno tu do Was nie zaglądałam a znowu jestem w potrzebie:) czy ktoś moglby przetłumaczyć dla mnie te krótkie życzenia? "Wszystkiego najlepszego ...
www.wloski.ang.pl/ZYCZENIA_URODZINOWE_2776.html - 11 Cze 2005

Życzenia urodzinowe (skladane przez telefon)

moja mam chce skladac zyczenie przez telefon dla szwagra....takie jakies latwe....typu Tanti auguri, un sacco di felicita', amore, gioia .Che i tuoi s ...
www.wloski.ang.pl/Zyczenia_urodzinowe_skladane_przez_telefon_2468.html - 19 Maj 2005

życzenia urodzinowe

proszę o jakieś życzenia urodzinowe po włosku. będę bardzo wdzięczna ...
www.wloski.ang.pl/zyczenia_urodzinowe_1912.html - 12 Kwi 2005

życzenia urodzinowe

Może ktoś zna jakieś fajne życzenia urodzinowe po włosku?Podzielcie się swoją wiedzą.Zaczynam juz myśleć ,że na tej stronie są ludzie zdolni tylko do ...
www.wloski.ang.pl/zyczenia_urodzinowe_1123.html - 14 Lut 2005

Znaleziono we wpisach na forum:

życzenia urodzinowe

proszę o jakieś życzenia urodzinowe po włosku. będę bardzo wdzięczna ...
www.wloski.ang.pl/b_zyczenia_b_b_urodzinowe_b_1912.html - 12 Kwi 2005

pewnie dla Was to banał ;)

"il vento ti porta i miei saluti,la nuvola ti porta i miei auguri." - co to dokładnie oznacza ? :) bardzo dziękuję za wszelką pomoc ps. to ma b ...
www.wloski.ang.pl/pewnie_dla_Was_to_banal_1432.html - 4 Mar 2005

życzenia urodzinowe

Może ktoś zna jakieś fajne życzenia urodzinowe po włosku?Podzielcie się swoją wiedzą.Zaczynam juz myśleć ,że na tej stronie są ludzie zdolni tylko do ...
www.wloski.ang.pl/b_zyczenia_b_b_urodzinowe_b_1123.html - 14 Lut 2005

potrzebuję pomocy!

Kochani! Jak napisać po włosku życzenia urodzinowe przyjacielowi (kolega -koledze) ...
www.wloski.ang.pl/potrzebuje_pomocy_597.html - 6 Sty 2005

mam nadzieje, ze cos sobie wybierzesz :) buzka :*
czy ktos mi może napisać ładne życzenia urodzinowe po włosku,nie mam weny a juz od 2 godzin nad tym myślę,z góry dziekuje za pomoc
La torta e' grande, le candeline sono poche, con un soffio le spegnerai.Ti auguro con gioia di arrivare ad una torta enorme e a tante candelline da spegnere con molti soffi. Auguri cari.
TOBIE SIE NIE CHCE TO KTOS MA TO ZA CIEBIE ZROBIC !!!!!!!!!ZARTUJESZ prawda ??
nie napisala, ze jej sie nie chce, tylko, ze nie ma natchnienia.
hej jestem nowa, mógłby ktoś napisać po włsoku coś takiego: czy dostałeś mój z zaproszeniam na ślub? przyjedziecie z Jessica? bardzo bym się cieszyła gdyby Jessica mogła przyjechac z tobą .

Dzieki
..." mój list"... miało być :) sorki
pomozcie.. zaglosujcie!Studentka poznańskiej ASP Maria Mileńko może zdobyć prestiżową nagrodę w konkursie na plakat, który w tym roku będzie promował Dzień Europy. Obecnie Polska zajmuje drugie miejsce w głosowaniu.Na pierwszej pozycji, z ponad 306 tysiącami głosów, jest Elizabeth Rodriguez Gonzalez z Hiszpanii. Trzecią pozycję zajmuje Diana Jung z Portugalii, która zgromadziła około 130 tys. głosów. Polka, jak na razie, ma blisko 270 tys. głosów. Glosujcie www.designeurope2010.eu Koniec głosowania nastąpi w dniu 31 stycznia.
to ten czarny plakat.. z wysoka szklanka do koktailu z kolorowymi literkami w srodku
Temat przeniesiony do archwium.