Prosze przetłumaczcie!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Słonce tesknie za Tobą nawet nie wiesz jak bardzo!! Mam nadzieje że jak wrócisz to się spotkamy i pogadamy. Śpij dobrze. Pozdrawiam i całuje gorąco pa!!
Prosze przetłumaczcie mi to!! Bardzo prosze!! Pozdrawiam!!
BARDZO PROSZE!! Jeżeli ktos ma chwilke to bardzo prosze o przetłumaczenie tego. bardzo mi to potrzebne na teraz. Saluti!!
Carissimo, mi manchi tanto. Spero che quando tornerai ci vedremo e parleremo. Dorma bene. Saluti, ti bacio.

Uczę się włoskiego od 2 lat, mam nadzieję że żadnych straszliwych błędów tu nie ma.
Pzdr
Ewka
Wielkie dzieki ja dopiero sie ucze ale jakos mi to nie idzie. wielkie Grazie!! Saluti Pa pa
Ale późna pooora :) To będzie moje ostatnie tłumaczenie :))) Zmienie troche, poza tym znowu sie kłania congiuntivo...eh...moja zmora? ;) Napisze niepoprawnie gramatycznie, ale chłopak raczej zrozumie. Ok?
Solino mi manchi tanto!! Spero, che quando torni possiamo incontrarci e parlare. Buona notte. Ti auguro e bacio caldo, ciao!
Ups, to już nieaktualne :) zeszło mi na 'zabieraniu sie do pisania'
Ojej, nie myśle ...quando tornarai-czas przyszly + nie ti auguro a ti saluto heheh :)
Na pewno się połapie nie za bardzo zna Włoski ale o to chodzi Zeby troszke pogłówkował. Siedzi teraz w Rzymie wiec bedzie mu łatwiej. Wielkie dzieki. Miłych snów ciao!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka