KtoÅ› wie? :)

Temat przeniesiony do archwium.
Kochani! Mam pytanie, wiem, że ten temat był już poruszany na forum, ale nie mogę tego znaleźć :/ Kupiłam sobie ostatnio takie male śliczne książeczki z serii "Ten wspaniały..." mam książeczki o Puchatku, Prosiaczku, Tygrysku, Kłapouchym i Króliku. Chciałabym wiedzieć jak ich imiona brzmią po włosku... Proszę napiszcie mi też jeszcze jak bedzie brzmiał pelen tytuł np. "Ten wspaniały Puchatek" Z góry dziękuje ;)
Eh Anulka ja nie wiem, ale gdybym wiedzial to bym Ci napewno pomógł :/ wielkie dzięki za mp3 z pizzą knorra :) jesteś wielka ;))))))))) myśle, ze ktos napewno Ci odpowie :] pozdro !!!!!!!!!!!!
wpisz w wyszukiwarkę tu na stronie "winnie the pooh" i ci znajdzie te nazwy, ten temat juz się tu na forum pojawił. A tytuł może brzemieć "Questo stupendo Winnie the Pooh"...
dzieki, już znalazłam ;) tylko tam chyba nie ma wszystkich ale i tak thx :*
Eh no i wreszcie skompletowałam całą ekipę ze Stumilowego Lasu :] dla wszystkich którzy nie wiedzą a chcieliby wiedzieć:

KubuÅ› Puchatek- niestety angielska nazwa czyli Winnie The Pooh
Prosiaczek- Pimpi il maialino
Tygrysek- Tigro la tigre saltellante
Kłapouchy (mój ulubieniec :] ) -Ih-Oh l'asinello
Królik- Coniglio Tappo
Pan Sowa- Gufo Uffa
Mama kangurzyca i kangurzÄ…tko- mamma Cangu e il piccolo Ro

wielkie dzięki i ogromne buziaki dla Davidka83 za pomoc xxxxxxxxxxxxx
:)
no jak dla mnie rewelacja :) dzięki Anulka, już od dawna szukałam tych nazw ;) fajnie bo Kubuś jest the best ;))))))))))))))))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa